Hopp til hovedinnhold
FRA VENSTRE: KYLIE, KOURNTEY, KIM, KHLOÉ OG KENDALL (E!) 

Er det tre Kardashian-babyer på vei?

FRA VENSTRE: KYLIE, KOURNTEY, KIM, KHLOÉ OG KENDALL (E!) 

Oppdatert 16:20:

Kim Kardashian kommenterer nå ryktene via Twitter, men uten å si noe som helst. Profesjonell luring, der altså. Opprinnelig sak: 

Sagaen fortsetter. 

Kardashian/Jenner-familien byr på mer drama enn Mamma til Michelle om dagen, og gitt at alle ryktene stemmer, så er det nå tre nye arvinger på vei. 

La oss oppsummere: 

1) Lillesøster Kylie Jenner (20) er etter alt å dømme gravid med sin nye hip-hop-kjæreste Travis Scott. Caitlyn Jenner har tross alt bekreftet det, så det er bare et spørsmål om tid før vi vet det helt sikkert. 

2) Lenge har det også versert rykter om at Kim Kardashian West (36) og Kanye West (40) venter sitt tredje barn via surrogati. Dette er dog ikke bekreftet, og det er en god sjanse for at vi ikke får vite det sikkert før den kommende gullklumpen er født og overlevert sine nye foreldre. 

3) TMZ kan i tillegg melde at Khlóe Kardashian (33) venter sitt første barn. Khlo har tidligere slitt med å bli gravid, men skal nå ha skutt gullfuglen med NBA-kjæresten Tristan Thompson. Paret har datet i rundt et år, og skal være tre måneder på vei.

TMZ hevder i likhet med Kylie-nyheten av det kommer fra flere sikre kilder. 


Det vil si at både Ky og Khloé venter barn på omtrent samme tid, skal man tro TMZ’ kilder. Begge føder angivelig sitt første barn i januar. 

Kanskje Keeping up with the Kardashians endelig blir spennende igjen? 

Se også: Tyga reagerer på babynyheten

Nyeste saker fra 730.no

Les mer