Hopp til hovedinnhold
HERREGUD (IMG/SONY)

Er denne hunken den nye kjæresten til Zara Larsson?

HERREGUD (IMG/SONY)

Sorry gutter og jenter, det ser ut som at Zara Larsson har fått seg ny kjæreste </3

Den svenske 19-åringen var i mange år av og på med to år eldre Ludwig Kronstrand, som hun ble sammen med allerede som 13-åring. Siden den gang har den samfunnsengasjerte popstjernen sagt at hun vil forbli singel, men nå ser det ut til at ting har snudd. 

Fredag kveld twitret Zara at det neste albumet hennes trolig blir «cheesy», fordi hun er så forelsket om dagen. Tnååå <3

I et ferskt intervju med Vice sier Zara at typen (som ikke navngis) er penere enn henne, og omtaler ham senere som sin «boo thang». (Fyren har sjukt nok aldri sett Harry Potter.) 


Etter litt etterforsking ser det ut til at den heldige gutten er britiske Brian H. Whittaker (17).

Den to år yngre modellen ble oppdaget via Instagram hvor han har nesten 600 000 følgere. Fans har lenge spekulert i om de to er et par, da Stockholm-stjernen og Birmingham-hunken ofte skriver til hverandre i sosiale medier. 

Brian ga tilfeldigvis «jeg er så forelsket»-tweeten ovenfor et hjerte aka like 🙂 

Hey hey

Et innlegg delt av Brian H Whittaker (@brianhwhittaker)


I mai fortalte Zara via en podkast at hun fløy en «mysig kille» over til Los Angeles, skriver svenske Nyheter24. På samme tidspunkt dro Brian tilfeldigvis til samme by. I tillegg til å være usedvanlig pen virker den unge modellen som en fin fyr. 17-åringen forteller åpenhjertig til Complex at han har slitt med depresjon, og har ved flere anledninger delt uretusjerte bilder på Instagram for å vise at også han – som tenåringer flest – sliter med uren hud. 


Norgesvenninnen Zara Larsson har fredag og lørdag spilt på henholdsvis Bergenfest og Ålesund Live. Om drøye to uker blir hun også å se på Palmesus i Kristiansand

Det vil du ikke gå glipp av…Se noen av 730s snutter fra Bergenfest


Se også: Zara Larsson lærer seg norsk via Skam

Nyeste saker fra 730.no

Les mer