Er Angelina Jolie seg selv?

5. mar 2009 kl. 00:00
ANGELINA JOLIE SOM AGENT (SONY PICTURES)
Hvis et av Angelina Jolies seks barn mister en iskrem på gaten, blir det store oppslag. Så det skulle bare mangle at de første bildene fra Angelina Jolies neste film får mye oppmerksomhet, spesielt når de viser henne som brunette, blondine og det som kanskje ser ut som skallet.

I den kommende spionthrilleren, som har fått navnet redusert fra Edwin A. Salt til Salt, erstatter 33-åringen Tom Cruise i rollen som en CIA-agent.

Jolie har fått det mer feminine fornavnet Evelyn.

– Hun er en karakter du aldri vil bli ordentlig kjent med, sier produsenten Lorenzo di Bonaventura til USA Today.

– Man kan ikke vite sikkert om hun er seg selv eller ikke. Man kan ikke vite sikkert om hun er i forkledning eller ikke. Det er meningen at du alltid må gjette. Hun forteller deg om sin agenda, men kan man tro henne?

Ikke hottest: Halle Berry og Angelina Jolie.

Angelina, som tidligere har vært en slags sprek spesialagent i Mr. & Mrs. Smith, Lara Craft: Tomb Raider-filmene og fjorårets over-the-top-actionfilm Wanted, filmes av Philip Noyce, som har relevant erfaring fra Patriot Games og Clear And Present Danger med Harrison Ford.

I det store skyggen til Jolie finner man Chiwetel Ejiofor fra American Gangster og Liev Schreiber alias Sabretooth i X-Men Origins: Wolverine.

Blir det ikke noe maskert tegneserierolle på Angelina?

Etter at Julie Newmar, den originale Catwoman, tidligere i vinter fortalte pressen at hun syns supermammaen skal spille Batmans fresende elsker og superheltpartner, sa andre seg enig.

En av dem var Two-Face-skurken i The Dark Knight, Aaron Eckhart, som fortalte US Magazine at han tror dette vil være en meget smart casting.

– Jeg syns det var en fantastisk idé. Da jeg leste det tenkte jeg at vi kommer til å slå alle rekordene vi satt (med The Dark Knight) hvis hun ble Catwoman.

Angelina Jolie som toppløs tenåringsrobot.