Hopp til hovedinnhold

Equicez er fortsatt barnslig

Vi husker Equicez‘ «Barnslig» fra State of Emergency som om den kom i går, men det er faktisk et helt tiår siden bangeren herjet landet. Nå er El Axel og Cast tilbake med en oppdatert versjon av låta – i samarbeid med Grønt Punkt og kampanjen Kaveh og Jaa9, Onkl. P og Cezinando sine bidrag.) 

Axel, hvorfor resirkulerer dere «Barnslig»? 

– Stesønnen min rister på hodet og kaller meg barnslig hver gang han ser meg leve meg mer inn i tegnefilmene enn det han gjør, eller på grunn av den dumme ass humoren og avslørende latteren min. Vi tar selvfølgelig ansvar når det gjelder ditt og datt, men på fritida? Hahaha. Når vi fortsatt tviholder på disse gamle «verdiene» så kunne vi like godt resirkulere og gi dem en oppdatert versjon av «Barnslig». 
– Etter at det blei slutt med dama, noe som førte til at jeg måtte flytte tilbake til Norge, så har jeg faktisk «Lived with my mom» oppe på Torshov. Samme sted som før, hahaha. For oss latinere så er dette standard shit, for nordmenn er det vel forståelig nok mer eller mindre patetisk… 
– Vi sier det som det er og ha’kke no pes med å være gjennomsiktige. Eminem i 8 Mile finalen, er’ke en dritt noen kan si om oss som vi ikke allerede har sagt selv. «Barnslig» er definisjonen på «Reality rap».
– 730 G knows what’s up; livet er herlig og livene våres er jææævlig mye å le av! 
 
<3  

Den oppgraderte versjonen av «Barnslig» har med Aki fra svenske Labyrint, mens Eigil Berntsen har produsert. (Han gjorde også originalen.) 


Hør premiere på «Barnslig 2» nå: 
 

Mimrebonus: Originalvideoen til «Barnslig» er fet 

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer