Hopp til hovedinnhold
Nå med jenta Emma.

Episode 5: Hurra Torpedo velger elektrisk

Egil: – Når det kommer veldig vakre kvinner etter konserten og byr seg fram, så skal vi betjene. Det ligger i stillingsinstruksen

– Vi har skjønt det Rolling Stones burde ha skjønt med en gang. Vi spiller bare «Satisfaction», hver kveld.


Oppdatert: Fjerde del:


Hurra har forflyttet seg til Stena Miljø der de finner en blå komfyr som de tror kan bli sentral under Øyafestivalen-gigen (selv om den bryter fullstendig med regelen om kun å bruke hvite instrumenter). Egil forteller om sine antipatier mot tekno og keramisk topp, som han mener er modernistisk tullball.

Oppdatert: Tredje del:


Fun fact: 1) Da Hurra Torpedo turnerte i USA for noen år siden, ble «male cleavage’en»/rævsprekken deres sensurert på amerikansk TV. Særlig Egil har en ganske karateristikk sprekk, og den er spesielt utsatt under spesielle klimatiske omstendigheter. 2) Under innspillingen av Hurra velger elektrisk på Haraldrud gjenvinningsstasjon begynte det plutselig å hagle, og haglebygen samlet seg oppi cleavagen. Her forteller produsent Joakim Wang om det som skjedde

Oppdatert: Andre del:

Oppdatert: Første del:


Teaser nedenfor:


Hurra Torpedo tråler nå Oslos gjenvinningsstasjoner etter nye instrumenter som de skal spille på under Øya, hvor de åpner lørdagen på den største scenen. Etter å ha eksistert i snart 20 år og stort sett hamret løs på de samme instrumentene, skal de nå gjøre noe nytt. Kanskje det til og med innebærer innslag av brunevarer? Som Kristopher Schau selv sier; det skal bli gigantomant og det skal bli husholdningsprodukter med strøm.

Ovenfor er en mini-teaser på prosjektet, hvor to ingeniører fra Hafslund har hjulpet Hurra Torpedo å lage instrumentene. Mer imorgen.

Apropos Kristopher… The Cumshots’ A Life Less Necessary er forbløffende fabelaktig:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer