Hopp til hovedinnhold
$ (HBO)

Entourage-filmen endelig bekreftet

$ (HBO)

– Hvis en gjeng med kvinner kan lage en hit ut av Sex and the City: The Movie bør menn kunne gjøre det samme om en gjeng med karer som ler og lever livet i Los Angeles.

Entourage-produsenten Mark Wahlberg snakket sidelengs om sin ikoniske HBO-kollega allerede i 2009, men filmen fikk ikke grønt lys fra Warner Bros før i januar i år. Deretter stoppet alt opp fordi skuespillerne
Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara og Kevin Connoll krevde mer penger for å ta
Vince, Drama, Turtle og E til det store lerretet.

Men nå er det god stemning. Seriens skaper Doug Ellin har lagt ut bilde av gjengen samlet på nytt med teksten «it’s a go, love you all», og annonserer at innspillingen av filmen starter i januar.

Fortsetter nedenfor bildet.

(PRIVAT)

Vi får altså en fortsettelse på siste sesong. Filmen skal etter planen starte 6 måneder etter showets avslutning, hvor superagent Ari Gold (Jeremy Piven) valgte å pensjonere seg til fordel for familielivet. For så å – selvfølgelig – få jobbtilbudet han har drømt om i hele sitt liv; Å bli sjefen for et filmstudio.

Velger han MILF-kona Melissa (Perrey Reeves) eller karrieren?


Mer om slutten:
Hasta la vista, Entourage!

Og hvordan går det med Vincent Chase? Skal vi få se noen scener fra hans blockbuster Aquaman? Og hvilke altfor fine damer boller de andre gutta seg med? Og hvilke stjerner kommer til å spille seg selv?

Doug Ellin vil både stå for manus og regi.

 
HBO-serien fikk 8 sesonger i perioden 2004 – 2011.
 
Se også: Sexy Entourage-jentene synger ut (djerv video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer