Hopp til hovedinnhold
PAUL WALKER ANDERS BAASMO CHRISTIANSEN  (SF FILM)

Endelig? Norges svar på Fast & Furious

PAUL WALKER ANDERS BAASMO CHRISTIANSEN (SF FILM)


BIL ER GØY! <3 JENNY SKAVLAN (SF FILM)


VERDENS FINESTE LAND? (SF FILM)


RINGREVENE AKA OTTO JESPERSEN OG SVEN NORDIN (SF FILM)


STEINAR SAGEN SPISER OG LEKER POLITI (SF FILM)

Som vanlig stiller Norges mest kjente ansikter opp når det lages film i fedrelandet. I Børning er det naturlig nok bilrace som er tema, og filmen følger et kappløp fra Oslo til Nordkapp. Børning er regissert av Hallvard Bræin (dokumentarregissør og fotograf på blant annet Trolljegeren) og inneholder både humor og en dæsj dramatikk. Som norske filmer ofte gjør.

Jenny Skavlan har tatt seg pause fra sin egentlige jobb som it-jente (neida), og deler hovedrollen med Anders Baasmo Christiansen (ser bra ut), Otto Jespersen og Sven Nordin. Henrik Mestad, Lars Arentz-Hansen og fjasete radioresepsjonist Steinar Sagen spiller også i filmen. Sistnevnte kan vel snart regnes som skuespiller på ekte, etter rollene i blant annet Lilyhammer og Kong Curling.


Se traileren til Børning nedenfor. Tommel opp fra oss.

Fun fact: Traileren har med Kaveh-bangeren «Vill» med Pumba og Arif (se musikkvideoen), som også er med i den overraskende dritbra filmen Natt til 17.  
 
PS: Når Jenny ikke er skuespiller, programleder, modell eller pizzajente, så designer hun klær bikinier. Se femti flotte bilder her

Nyeste saker fra 730.no

Les mer