Hopp til hovedinnhold
(BBC) 

Endelig! Nå kommer spinoff-filmen fra The Office

(BBC) 

Når det snakkes om The Office tenker veldig mange på den amerikanske utgaven, men først og best var tross alt den britiske originalen. Ricky Gervais og Stephen Merchant satte en ny standard for klein TV i 2001, og suksessen gjorde at serien også ble gjenskapt i Frankrike, Canada, Sverige, Tyskland, Chile og Israel, i tillegg til en rekke ikke-offisielle kopier verden over. 

Etter to korte sesonger med seks episoder hver (pluss to julespesialer) tok The Office slutt, og Gervais gikk videre til nye serier. Blant annet fantastiske Extras, Karl Pilkington-reiseprogrammet An Idiot Abroad, animasjonsserien The Ricky Gervais Show, Life’s Too Short og Derek, i tillegg til et par småkleine Hollywood-filmer (Ghost Town, The Invention of Lying), samt en rekke stand up-turneer. 

De siste årene har Ricky også gått tilbake til sin aller første store suksess, og har gjort et par eksklusive konserter i rollen som den ultrakleine The Office-sjefen og drømmende rockestjernen David Brent. 53-åringen har også laget YouTube-snutter hvor han lærer bort gitarkunst <3 

Fortsetter under 
 

I går ble det bekreftet at BBC Films åpner pengesekken og støtter spillefilmprosjektet Life on the Road, sammen med kanadiske Entertainment One.

I den kommende liksom-dokumentaren følger vi David Brent på turné med bandet Foregone Conclusion, og det blir ifølge filmskaper og hovedrolleinnhaveren en ordentlig titt på kontorsjefens liv og personlighet. 

Ricky Gervais forteller i en pressemelding at han gleder seg. 


– 
Jeg er så glad for at verden skal få se hva David Brent gjør på nå, og hvor fremtiden hans ligger. Denne filmen fordyper seg mer i privatlivet hans enn The Office noensinne gjorde, og vi kan virkelig skrelle av lagene fra denne ekstraordinære, ordinære mannen. 

Dette bør blir bra. 


Se også: Topp tre tabber fra Ricky Gervais

Nyeste saker fra 730.no

Les mer