Hopp til hovedinnhold
(HBO)

– Enda verre enn i serien

(HBO)


Unge Heidi skrøt nylig av sin favorittserie The Wire (her), og på fredag tok National Rap Show på NRK P3 opp den samme tråden da de hadde Baltimore-rapperen NOE, fra Jim Jones’ gruppe Byrdgang, på tråden.

Byen, som de hardeste gutta (og jentene) kaller Bodymore, er seriens hjem, og det Tommy Tee naturligvis lurte på er hva en lokal, tidligere hjørnegutt som NOE syns om The Wire.

Er det ekte?

NOE (som uttales som det motsatte av «yes») sa at alle spør ham om dette, og at svaret er tja. Han liker serien, og mener den er genuin og veldig bra laget, men at de har tonet ned virkeligheten.

Gatene i Baltimore er mye verre enn i serien, mente rapperen.

Det er altså ganske krise.

NRS-intervjuet med NOE kan du høre på Nrk.no.


LANGHÅRA NOE MED JIMMY (ASYLUM/WARNER)

Noe som er hyggelig er at Byrdgangs offisielle debutalbum M.O.B. (alias Members Of Byrdgang, samt forkortelse for at de setter penger over kvinnfolk på sin prioriteringsliste) har blitt et anbefalt kjøp for alle som liker tradisjonell, men ikke utdatert, undergrunnsgaterap fra
New York.

Apropos spørsmål NOE er vant til å få:

Tommy spurte også hva rapperen syns om sammenlikningene med Jay-Z, ettersom de har nesten identiske stemmer. Det var den unge mannen selvsagt meget komfortabel med. (Til tross for at Jay og NOEs sjef Jimmy hater hverandre.)

Glem å make it rain, fuglegjengen får det til å sprute:


Les mer