Hopp til hovedinnhold
JOHNNY OG MIA I TIMS SUPERVERSJON (WALT DISNEY STUDIOS MOTION PICTURES NORWAY)

En vidunderlig Alice, en i ludderland

Den første teaseren var lekker, men hold på The Mad Hatter-hatten: Traileren som kom denne uken er ren off the hook goth-magi.

12. mars følger eventyrkongen Tim Burton og Hollywood-prinsen Johnny Deep opp suksessen Edward Saksehånd, Sleepy Hollow, Charlie og sjokoladefabrikken og Sweeney Todd med Alice in Wonderland, basert på Lewis Carrolls 1865-bok.

Den australske 19-åringen Mia Wasikowska (fra HBO-serien In Treatment) har rollen som Alice, som faller ned i et kaninhull i bakken og ender opp i en verden hvor hun møter blant andre Anne Hathaway (The Devil Wears Prada) som den hvite dronningen og Burton-partner (også i virkeligheten) Helena Bonham Carter.

Man får det kanskje ikke med seg i den nye, forrykende trailerenen, men den Tims 2010-versjon har fått et strøk med moderne girl power. Noe man heller ikke ser, men som det hintes om, er at filmen også kommer i 3D.

(Fortsetter nedenfor.)


De kreative figurene på den alternative Hollywood-siden, retning San Fernando Valley, har tidligere tolket Tim Burton og Johnny Depp via mystiske Edward Penishands, og er snart klare med en versjon av Alice-eventyret som neppe blir satt opp på kino.

Blåfilmvarianten er regissert av snuskens svar på Tim, frøken Erica McLean, med gladjenta Sunny Lane i hovedrollen sammen med erotikkmaskinen Evan Stone som Johnnys karakter The Mad Hatter.

730-planen var å vise en morsom trailer, men den var så støtende (<– get it?) at vi droppet det. To andre hudversjoner av Alice er også på vei.

Fortsetter nedenfor traileren.

IKKE TIM BURTONS VERSJON AV ALICE IN WONDERLAND (HUSTLER)

Vi kan heller kaste litt videolys på pornomusikalen Alice in Wonderland fra 1976, som for mange har gått i glemmeboken.

Filmen har 21 år gamle Kristine DeBell i den nysgjerrige hovedrollen, og finnes i både en X-rated versjon og en mykere som til sammen er 3 minutter kortere. Klippene nedenfor er fra sistnevnte, men underholdningsverdien er likevel stor/høy.
Bonus: En scene fra nevnte Edward Penishands:


Se også: Kjent penis kappes av

Les mer