Hopp til hovedinnhold

En to tre HOCKEY!

Sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Jeg vet jeg har vært dårlig til å blogge i helgen. Unnskyld. Var så sykt opptatt av Grand Prix! NÆÆÆÆÆÆÆÆÆTPå fredag var jeg først på åpningen av Steez i Oslo. Deretter gikk turen til Skansen. Kjempegøy! Er det noen som kan hjelpe OnklP med å lage en hocky låt?Til sist dro vi på Emil og Samuel. Der møtte jeg Danielle, Hanne og Pia. Jeg ble kjempe full og bommet på en stol blant annet. Når jeg kom hjem tok jeg sklitakling på Alex.

Turte ikke å ta noen bilder på Skansen. Var så mange hip hop mennesker der, og de synes blogging er så teit…

Pia, Dani, Ida

Alex og Hanne

Mohito FTW!!

FARVEL Alex

Phone home!

Hjerte. (går faen ikke an å tegne hjerte på den dritt bloggen her)

Hjerte. Hjerte.

Hjerte. Hjerte. Hjerte.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer