En stor faen ta deg fra Pink

29. aug 2008 kl. 00:00
PINK ALIAS P!NK (LAFACE/SONY BMG)

Punka popper Pink har i flere intervjuer kalt sin nye singel “So What” for et “screw you anthem”, og en fin porsjon av låten er tydelig dedikert til sin eksmann, motorcrossmesteren Carey Hart. Blant annet kutter hun over et tre hvor hennes ordentlige navn, Alecia, er rispet inn i et hjerte sammen med hans navn.

Paret giftet seg i 2006, etter at Pink fridde ved å holde opp en håndskrevet plakat under et race hvor Carey kjørte, men de skilte lag tidligere i år. Bruddet skal ikke ha vært dramatisk, og selv om “So What” har linjer til Carey, stiller han opp i videoen.

I den usensurerte versjonen av låten blir Jessica Simpson kalt Jessica Simpshit. Pink og Jessica er begge på Sony BMG, men pleier visstnok ikke å sitte sammen på musikkselskapets sommerfester og julebord. Jessica er ikke med i videoen.

Videoen til “So What”:


Singelen er produsert av svenske Max Martin, og er den første fra albumet Funhouse, som skal i salg i oktober. Apropos fun: Da den rosa 28-åringen gjestet Norge sist, kjøpte hun og en barsk venninne seg snowboard på Seasport i Oslo, mens de hadde drinker i hendene, og reiste opp til skibakken i Tryvann og demonstrerte tricks, med hver sin sixpack med Ringnes i sekken.

Jessica Simpson blir smart av å svelge.

(Øl.)