Hopp til hovedinnhold
TEASERPLAKAT FOR RED SONJA MED ROSE MCGOWAN (DYNAMITE/MILLENNIUM

En kvinnelig Conan

TEASERPLAKAT FOR RED SONJA MED ROSE MCGOWAN (DYNAMITE/MILLENNIUM)

Det er like unormalt av underholdningsbransjen å ikke følge opp et suksessprodukt, som det er å fortsette en flopp. Men floppen Red Sonja med Arnold Schwarzenegger og Brigitte Nielsen vekkes nå i live via mange millioner dollar.

I 1985 gikk den krigerske fabelen om piken med det røde håret og skarpe sverdet på snørra. Filmen ble markedsført som en Conan 3, året etter Conan The Destroyer, men det blodfattige (bokstavelig talt) eventyret fikk så dårlig mottakelse at produsentene gikk med store tap.

Danske Brigitte vant en Golden Raspberry-pris for verste nykommer, og filmen var med å ødelegge karrieren til regissøren Richard Fleischer, som også gjorde andre del av Conan.

Liflige Rose McGowan er nå bekreftet som neste røde Sonja, mens Robert Rodriguez er produsent. Quentin Tarantino-kompisen og Rose jobbet nylig sammen via absurd voldelige Planet Terror, hvor hennes rollefigur får et maskingevær som ben.

Nye Red Sonja skal få premiere i 2010.

På 70-tallet ble Red Sonja til en Marvel-tegneserie, basert på den fiktive personen Red Sonya (med y) skapt av Conans pappa Robert E. Howard.

Den romantiske traileren til originalen:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer