Hopp til hovedinnhold

En gullfisk på nattbordet…

På en skala fra 1 – 10, hvor fylleangst får du når du våkner opp med en gullfisk på nattbordet? MINST 10!Våknet tidlig og holdt på å tørste ihjel i går. Da jeg snur meg for å lete etter vann, ser jeg at det står en bolle med en jævla gullfisk i på nattbordet mitt! Gårsdagen kom sakte med sikkert snikende..På vei hjem fra byen møtte vi en dame som gående med en gullfiskbolle. Vi holdt på å omkomme av latter! Hun hadde vissnok funnet den borte i gata.. (noen som har hatt det litt gøy på vors 😉 ). Dum som jeg er, klarte jeg å spørre hva hun hadde tenkt til å gjøre med fisken. Hun visste ikke hva annet hun kunne gjøre enn å ta den med seg hjem til Bærum. Og drita som jeg var, klarte jeg å tilby meg å ta den med meg siden jeg bodde rett rundt hjørnet. Jeg ler ikke så høyt i dag nei! HVA FAEN GJØR MAN MED EN GULLFISK????Sånn ellers så var vi å sjekket ut Adam Tensta og Bankmenn på Source Club i går. Kjeeeeeempe gøy! Ikke sant, Cam? ;)Først var vi i bursdagen til Robert btw. Hurraaaa! :)OG jeg har fått nytt kamera! Bra bilder da?

Det nye trekløveret < 3

Cam, Erik og Helen

Birthday boiiii!

Skløts in the house

🙂

Her har du det nye profilbilde ditt Cam

Det er Bankmenna bitch!

Rykkinnfella byn å grin a!!!!!!!!!!

Groupies!

Tensta og E boi

Kremt kremt…

Trevlig folk å møte på veien himat!

Dama med gullfisken!!! DAMN ass!!

Alex og Nemo.. Lurer på hvor lenge den har tenkt til å leve..

Nyeste saker fra 730.no

Les mer