Hopp til hovedinnhold
SETH ROGEN I OBSERVE OG REPORT (WARNER BROS.)

En ekstra kjip vekter (glem Paul Blart)

Superbad og Knocked Up gjorde at mange lo bare de så ansiktet til Seth Rogen. Men endel mente likevel at tittelen på fjorårets Zack And Miri Make A Porno var morsommere enn innholdet.

Nå får den kanadiske 32-åringen en ny sjanse via Observe And Report, hvor han spiller den harry, kjipe, rasistiske vekteren Ronnie, som styrer kjøpesenteret Forest Ridge Mall med en bipolar jernhånd.

Samtidig som han – naturligvis – drømmer om å kvalifisere seg til å bære politiskilt og pistol.
En dag begynner politimannen Harrison (Ray Liotta) å forstyrre Ronnies lille kongerike, mens tørste Brandi (Anna Faris) lager uro i hans vesle hjerte.

Seth Rogens komedie kommer kun et par måneder etter at Kevin James fra King Of Queens var kongen av den amerikanske kinotoppen i to uker med Paul Blart: Mall Cop.

Men basert på traileren nedenfor, ser den nye vekterfilmen ikke ut til å være altfor lik den amerikanske julefavoritten.
Man trenger ikke være hardcore fan av Rogen for å være enig i at han gjør en lekker figur som Ronnie, blant annet via sin befriende behandling av rullebrettgangstere.
Anna Faris, som har vært med i Entourage, har også spilt en dumpet Playboy-jente, noe som gjorde at hun ble nominert for årets beste nakenscene.

Traileren til Observe And Report:


Intervju med Seth under innspillingen:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer