Hopp til hovedinnhold
Det blir ikke Palmesus i år heller (Palmesus)

Palmesus, Bergenfest: Fire norske festivaler avlyser

Palmesus får ikke invitert til fest i år heller.

Hadde du gledet deg til vise fingern til COVID-19 på bystranda i Kristiansand i sommer? Nå flyttes feiringen til 2022.

Tirsdag ettermiddag bekrefter festivalens markedssjef Ketil Børstein Stensrud og daglig leder Leif Fosselie at det ikke blir noe Palmesus i år heller.

Avlysningen kommer bare dager etter at Øyafestivalen i Oslo gjorde det samme.

OPPDATERT: Malakoff i Nordfjordeid avlyser også. Noen timer senere gjør Bergenfest det samme 💔 Countryfestivalen i Seljord er også kansellert for 2021.

I en pressemelding forteller Palmesus at det smerter dem å avlyse.

Det vi alle lenge har fryktet er nå et faktum: Palmesus 2021 er kansellert. Det gjør vondt langt inn i arrangørhjertet, men følelsen av maktesløshet er enda vondere. For vi hadde helt massive planer og ambisjoner for 2021. Opplevelsene skulle stå i kø!, skriver de.

Men dessverre har ikke gjenåpningen av landet gått så raskt som vi alle håpte på, og det er bare ikke mulig å gi dere den gigantiske strandfesten dere alle fortjener og drømmer om. Vi skulle ta i mot 60 000 gjester fordelt på våre arrangementer helgen 2.-3. juli i sommer, og hele 82 % var tilreisende fra samtlige av landets fylker. Hele Norge skulle feste sammen på smellvakre Bystranda i Kristiansand sammen med verdensstjerner som A$AP Rocky, David Guetta, Armin van Buuren og mange flere.

 BLIDE KYRRE <3 (PALMESUS)
Hele Norges Kygo på Palmesus i 2015 (Skjermbilde/Palmesus)

Men daglig leder i Palmesus har også noen gode nyheter i all sorgen:

Leif Fosselie går så langt som å garantere at det blir Palmesus sommeren 2022 ♡

Selv om det i dag skjærer i hjertet, er dette også en dag for glede. Palmesus 2022 åpner dørene 1.-2. juli neste år, og forskjellen fra sist er at det faktisk garantert skjer! Og når vi igjen skal danse, le og kline oss gjennom det som utvilsomt blir tidenes comeback, blir det en enorm fest av historiske proporsjoner – en fest som vår generasjon aldri har sett maken til! Og er det noe vi trenger å se frem til nå, så er det nettopp festen og felleskapet!, skriver han.

Derfor oppfordrer vi deg til å holde på billetten din. Det blir nemlig færre billetter tilgjengelig da mange forhåpentligvis vil overføre til neste år, og grunnet etterspørselen vil vi slippe Earlybird-billetter for 2022 allerede 1. juni.

Alle eksisterende billetter blir automatisk gyldig for Palmesus 2022 og mer informasjon vil følge via e-post fra våre partnere i Ticketmaster i løpet av kort tid. Dersom billettkjøpere ønsker refusjon vil vi så klart gi mulighet for det.

Se også: Norsk duo vil bringe russetiden til Japan

Nyeste saker fra 730.no

Les mer