Emo deadmau5: – Jeg er ganske miserabel

8. aug 2012 kl. 00:00

IKKE SÅ MUNTER SOM MASKEN SKAL HA DET TIL (MAU5TRAP/EMI)

   
Tross en massiv fanskare og en gjennomsnittlig norsk årslønn pr spillejobb, det er ikke bare dollarglis og solskinn bak deadmau5 sin muntre musemaske, jamfør en fersk post på kanadierens blogg.
 
– Jeg skal bremse ned og tvinge meg selv til å slappe av. Jeg trenger stilletid for meg selv. Jeg har sjukt mye jobb å gjøre, så det beste er å chill the fuck out en stund, og få det gjort, og bli 100% fornøyd. (…) Yeah, jeg er ganske miserabel akkurat nå. Jeg trenger å trekke meg helt ut av alt og finne ut av hva faen det er jeg driver med.
 
31-åringen slapp i forrige måned låta «There Might Be Coffee». Hør:
 

Den følsomme partymusa, som er i gang med oppfølgeren til sitt femte album 4 x 4 = 12 (2010), har vært ute i hardt vær før: I 2010 kollapset han på scenen under en spillejobb i Washington D.C., noe som førte til at han måtte kansellere ni påfølgende spillejobber.
 
Mer furt mus: Deadmau5 slenger med leppa om David Guetta, Madonna og Skrillex