Emma Steinbakken (16) går tilbake til start – se videopremiere

18. sep 2019 kl. 13:32

#mood (skjermbilde)

«Ukens aller beste slipp» skrev vi da Emma Steinbakken (da 15) slapp «Not Gonna Cry» i november 2018, og jaggu har ikke låten blitt noe mindre vakker i september 2019.

Det første artist-året har vært preget av en haug med konserter og flere nye slipp, men nå går Emma Steinbakken tilbake til start. Iallfall litt.

I dag slipper Jessheim-jenta nemlig musikkvideoen til debutsingelen «Not Gonna Cry».

Musikkvideoen kommer i forbindelse med at Emmas internasjonale team ønsker å vise frem musikken hennes utenlands. Stas!

Videopremieren får du her:

Musikkvideoen er regissert av Malin Ingrid Johansson.

Hei Emma! Hvordan har sommeren vært?

– Hei 730! Sommeren har vært kjempefin og jeg har fått gjort såå mye gøy! Jeg har spilt noen festivaler, vært litt i studio og hatt litt ferie. Digg.

Har du et godt tips nå som høsten kommer og tar oss?

– Jeg er ikke så veldig glad i høsten sjæl fordi man går fra sommer og sol til kulde og mørkere morgener og kvelder. Det påvirker meg mye. Faktisk så mye at jeg nesten gruer meg litt.

– Mitt beste tips er kanskje å sette av datoer og planlegge for gode ting slik at man har ting å glede seg til. Også ta litt ekstra godt vare på seg selv og de rundt deg. PS – har begynt å drikke kaffe lattè, så det kommer jeg nok til å unne meg mye denne høsten. Hehe.

Vi hører rykter om at det skjer saker og ting utenlands. Kan du fortelle litt om det?

– Ja det stemmer! Og det er veldig kuult:) Jeg reiser mye om dagen og det skjer spennende ting. Gleder meg til jeg kan fortelle mer!

View this post on Instagram

☺️💕🦄🚀 dette er mitt «jeg har begynt på VGs» fjes

A post shared by Emma (@emmasteinbakken) on

Hva er det du vil formidle eller fortelle med musikkvideoen til «Not Gonna Cry»?

– I denne musikkvideoen har jeg forsøkt å vise frem historien fra mitt perspektiv. Videoen uttrykker noen av følelsene jeg hadde da låten ble skrevet.

Hvilke låtskrivere inspirerer deg mest om dagen?

– lol jeg svarer alltid Cezinado når jeg får dette spørsmålet, men det er jo fordi det er helt sant! Han er i en egen klasse når det kommer til å skrive låter. Men hvis jeg må nevne andre, så hører jeg litt på Tom Walker om dagen, og syns han er veldig flink! (og Emilie Nicolas, tihi).

Hva er planen for resten av 2019?

– Jeg skal slippe mer musikk, reise og spille med bandet mitt og være en del i studio. Jeg tror jeg skriver mine beste låter om høsten. Siden sist har jeg begynt på videregående, så det skal jeg også prøve å sette av litt tid til. Men bare litt.

Se også: Begynte å hulke av sin egen musikkvideo