Hopp til hovedinnhold
Emma Ellingsen gjester ukens episode av 730.no sin podcast og forteller om dating hatkommentarer og seksualitet
Emma Ellingsen har startet ny podcast med to gode venninner (Instagram/emmaellingsen)

Emma Ellingsen til 730.no: – Jeg er jo litt på dater’n

Ukens gjest i 730.no-podcasten er Emma Ellingsen, eller Emma The Vampireslayer om du vil.

I sommer spurte vi Emma Ellingsen om hun hadde en sommerflørt. Da kunne hun fortelle oss at hun pratet med noen her og der.

Nå som hun gjester podcasten blir vår programleder, Mathilde Ullum, naturligvis nødt til å få en aldri så liten oppdatering.

Og Emma Ellingens bjuder som alltid på.

– Han jeg snakket med i sommer det fungerte ikke helt. Jeg er jo litt på dater’n, jeg dater litt her og der og møter litt mennesker, litt gutter og sånne ting. Så det synes jeg er veldig hyggelig.

Se også: Vinn billetter til podcastparty med 730.no

(Instagram/emmaellingsen)

Jenter også?

– Nei, ikke jenter. Men, jeg har alltid vært veldig åpen om sånn, blir jeg forelsket i en jente så blir jeg forelsket i en jente. Når det kommer til seksualitet så er jeg ikke så veldig sånn som labeler meg selv. Jeg tror sånn helt genuint at man ikke vet 100 % før man dør. Men jeg er åpen for alt, det er jeg virkelig. Men til nå så er det bare gutter jeg har hatt mest følelser for.

Dater du noen spesielle nå?

– Eh, ja, eh altså, eh. Jeg var på en date tidligere denne uken, men det er veldig sånn startsfase. Men ja, han er veldig hyggelig. Veldig hyggelig!

I episoden forteller Emma Ellingsen at hun føler seg som to vidt forskjellige personer før og etter operasjonen.

Spesielt når det gjelder dating. Influenceren innrømmer at hun ikke ville møte gutter før hun gjennomgikk operasjonen, og at hun for det meste fantaserte om kjendiser og folk hun aldri kom til å treffe. Enn så lenge.

Se også: Ramon forteller om pinlig møte med Chirag: – Det var så flaut

– Etter operasjonen åpnet det seg så mange flere dører og jeg følte meg seg mye mer komfortabel med å gi mer av seg selv. Ikke nødvendigvis bare seksuelt, eller 100% seksuelt, men også sånn å dele ting av meg selv. Fordi jeg var sånn; jeg skal ikke ha sex før etter operasjonen.

@730.no

Hele episoden med Emma Ellingsen ligger ute der du hører podcast gratis 🤍🎙🎧#fyp #emmaellingsen #730no

♬ Come First – Astrid S

Emma har alltid vært veldig åpen om det å være født i feil kropp, også om operasjonen. I ukens episode forteller hun dog at hun synes det ble litt vel mye fokus på underlivet hennes. Spesielt opplegg.

Se også: Kamelen om sønnen til 730.no: – Han er prikk lik meg

– Jeg husker det var voksne mennesker som kom opp til meg og sa sånn «Ja, når skal du ha operasjon? Gleder du deg ikke til å ha operasjon så du endelig kan bli en jente?»

– For meg så gjør det liksom ikke så mye å snakke om det, men det handler litt om hvordan folk tar det opp. Jeg føler fort at det kan bli litt sånn; hvorfor er du så interessert i underlivet mitt?

Til tross for at hun ble drittlei til slutt forteller Emma at hun alltid har ønsket å dele om prosessen.

Emma gikk naturligvis for en vampyr vibe på halloween i år (Instagram/emmaellingsen)

Se også: Ikonsik aprilsnarr fra 730.no og Emma Ellingsen 🧛‍♀️

– Det har vært viktig for meg å snakke om denne operasjonen, fordi jeg har lyst til at det skal være en del av det jeg deler med offentligheten. De har sett på en måte alt fra start, og jeg ser på operasjonen som en slutt på alt.

– Nå kan jeg endelig begynne å leve fordi nå er jeg 100 % komfortabel med meg selv.

Du kan høre resten av praten i ukens episode nedenfor eller gratis hvor enn du hører på podcast.

Se også: Victoria Nadine ble anklaget for mobbing på TikTok: – Det var så mange søvnløse netter

Les mer