Hopp til hovedinnhold

Eminem og Rihanna skyter monstervideo


Etter raffinerte videoer til «Survival» og «Berzerk», så teamet Eminem opp med regissør Rich Lee og skjøt den kommende videoen til spyttefesten «Rap God» i Detroit. I går var Em og Rich sammen på jobb igjen, nå med Rihanna for videoen til «The Monster», den mest populære låten i Norge nå (#1 på VG-lista i syv andre land) og den nest største i USA (#2 på Billboard Hot 100).

41-åringen la ut bilder fra innspillingen, som viser barbaderen med ny, kort sort sveis. Vi får se Em liggende, mens Ri sitter ved siden ham og ser ut som en psykolog. Passer bra, siden Shady rapper «going cuckoo and cooky as Kool Keith».

Tenk å få psykologiske råd fra Rihanna? (Tenk å ha Eminem som pasient?)

Salt & pepper-duoens «Love the Way You Lie» var nummer 1 på Billboard i sjuke syv uker på rad.

«The Monster» er laget av New York-undergrunnsprodusenten Frequency (El Da Sensei, Wordsworth, Da Ranjahz, French Montana) sammen med singer-songwriter Jon Bellion. En fyr som er ukjent for de fleste, men som nå blir nedringt av stjerner som vil jobbe med ham. Folk som leser 730 har allerede fått med seg hvem han er, ettersom vi i vinter kalte hans Translations Through Speakers et av årets lekreste gratisalbum.

Nedenfor forteller new yorkeren MTV at «The Monster» opprinnelig ble gjort for artisten Bebe Rexha. Som trolig er litt emo over å ikke ha fått den.

 
Se også: Naken monster-Rihanna med slange og gresk steinblikk (via kunstner Damien Hirst)

Les mer