Hopp til hovedinnhold
MARIAH SOM «JOJO» OG SEG SELV OG SINE TO VENNER  (UNIVERSAL)

– Eminem? Nei, nei, nei

– I videoen spiller jeg IKKE en spesifik person, skriver skriver Mariah Carey på Twitter i forbindelse med klippet til singelen «Obsessed».

En låt hun allerede kaller en av sine personlige favoritter så langt.

Selv om «Mimi» har på seg skjegg, ser hun fortsatt femi ut, og det eneste som minner om Eminem er de baggy klærne.

Den fanatiske Mariah-tilhengeren som forfølger henne, som sangeren altså spiller selv, kaller hun for JoJo, og det skal vise seg at karmaen ikke er barmhjertig mot den som plager den barmfagre stjernen.
Den berømte franske fotografen Patrick Demarchelier stiller for øvrig som seg selv, noe MC er veldig stolt av, blant annet fordi han ofte refereres til i hennes favorittfilm, The Devil Wears Prada.

(Fortsetter under videoen.)

Det er likevel klart at det hele er rettet mot Eminem (noe Em og Mimis musikkseselskap Universal kanskje synes er gunstig), ettersom både divaen og ektemannen Nick Cannon får gjennomgå på rapperens Dr. Dre-produserte «Bagpipes from Baghdad»:

– I ain’t playin no fuckin’ more / Nick Cannon you prick I wish you luck with the fuckin’ whore

I kveld har videoen TV-premiere på America’s Got Talent på NBC, hvor Cannon er programleder. På låten synger kona hans blant annet:

– Why are you so obsessed with me / boy, I wanna know / lying that you’re sexing me when everybody knows / it’s clear that you’re upset with me / you’re delusional / boy, you’re losing your mind

Marshall Mathers’ nye album Relapse handler om hans narkoproblemer, spesielt pillemisbruk, noe Mariah også kommer inn på:

– It must be the weed, it must be the E / ’cause you be poppin’, you get it poppin’

(Fortsetter nedenfor videoen.)


Da en paparazzi i London spurte Carey hva hun synes om Eminem, svarte hun: – Jeg spiser ikke godteri. (M&M).

Videoen til den The-Dream og Tricky Stewart-produserte Auto-Tune-benyttende låten er regissert av Brett Ratner, som først hadde fått med Andy Samberg i rollen som forfølgeren.

Skuespilleren skal angivelig så ha sagt nei for å ikke legge seg ut med Slim Shady.

39-åringen med de mange pushup-BH-ene, har hatt 18 førsteplasser på Billboard Hot 100 (hun slo Elvis’ tidligere rekord på 17), og slipper etter planen sitt nye album Memoirs of an Imperfect Angel i salg 24. august i Norge og dagen etter i USA.

Fun fact-video: Brett var bestevenn med Michael Jackson. Her er en snutt han filmet i bilen mens MJ digger R. Kelly (!).

(Fortsetter nedenfor videoen.)


På den offisielle remixen til «Obsessed» kjekker New York-Barbien seg med Atlanta-rapperen Gucci Mane, som kaller Eminem for en nerd.

Gucci er uvenn med Mariahs Def Jam-kollega Young Jeezy, og er signert til Warner, som nå gir ut Def Jam-veteranen Jay-Z’ musikk.

Rapperen vil kanskje ikke vinne en eventuell lyrisk beef mot Em, men nyter stor respekt på de sørlige gatehjørnene.

Låten får også en video. Hør den her:


Se også: Eminems drøye «Relapse»

«Bagpipes from Baghdad»:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer