Hopp til hovedinnhold

Eminem: – Mitt kjærlighetsprosjekt

Ola og Kari gikk ikke mann av huse da Slaughterhouse gjestet Oslo, Bergen og Stavanger i mai. Men nå satser Eminem på oppsving for sin gruppe. I natt norsk tid ble han intervjuet av Detroit-radiostasjonen Channel 955.

– Jeg har faktisk startet mitt album, men ikke helt ordentlig ennå, siden jeg har gjort ferdig Slaughterhouse-albumet. Jeg har vært veldig involvert med denne platen det siste året. Det har vært mitt kjærlighetsprosjekt, jeg har vært co-produsent, produsent, mikser. Vi gjør det ferdig og leverer det inn i dag.

Se også: Slaughterhouse i Norge (bilder)
 

Eminem, som hadde sin venn og Slaughterhouse-medlem Royce da 5’9″ hos stasjonen, skal etter planen slippe gruppens Shady-debut Welcome to: Our House 27. august (dagen etter i USA). Ringrevens åttende soloalbum har ennå ikke fått en utgivelsesdato, men Shady-artisten 50 Cent har endelig fått grønt lys. Em forteller at de har blitt gode kompiser.

– Helt siden vi startet å lage musikk med Fif så har det alltid vært gjensidig respekt, og vi har blitt venner utenom musikken. 50 er veldig dyktig når det kommer til forretningsdelen av sin karriere. Jeg ser på ham som en smart forretningsmann. Jeg sier ikke at jeg ikke er det, men jeg involverer meg ikke i de tekniske aspektene når det kommer til business. Jeg aner ikke hva som foregår – aldri. Jeg vet ikke engang hvor jeg er nå.


Men rapteknikk er den styrtrike skjemtegauken fortsatt interessert i.

– Jeg er veldig opptatt av det tekniske aspektet ved tekster. For meg er Yelawolf (den Øya-aktuelle Shady-artisten som ifjor albumdebuterte med Radioactive) en veldig teknisk artist. Royce, Joell, alle gutta i Slaughterhouse er også veldig opptatt av det tekniske. Det er gøy for meg å høre guttas forskjellige flows. Jeg digger det.

Han aviser ordet på gatene om en ny film i forbindelse med 10 års jubileumet til blockbusteren 8 Mile.

– Jeg har ingen planer ennå. Jeg bare holder på med musikken. Jeg har vært veldig fokusert på det, og jeg forsøker å få labelen tilbake på en plass jeg ønsker at den skal være.

Fun fact 1: Det er 8 år siden Eminem-gruppen D12 slapp et album.

Fun fact 2: I oktober fyller Marshall 40 år. Men ingen kids er hottere enn ham på Face: 60 millioner likes.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer