Hopp til hovedinnhold
MARSHALL MATHERS MED ADAM SANDLER (UNITED INTERNATIONAL PICTURES)

Eminem med Adam Sandler og Seth Rogen

Eminem nøyer seg ikke bare med et musikkcomeback av blockbusterdimensjoner, den rehabiliterte rapstjernen returnerer også tilbake til det store lerretet via en rolle i Funny People.

Komedien har Adam Sandler i hovedrollen som en berømt komiker som får en nær-døden-opplevelse. Hvem Slim Shady spiller er ikke annonsert.

Ifølge MTV forteller regissør Judd Apatow at det er Marshall Mathers, ikke Eminem, som er med i Funny People, men hinter om at det ikke er så stor forskjell.

– Først var jeg redd for å presentere vitser for ham, forteller mannen bak de sertifisert morsomme Superbad, Knocked Up, The 40-Year-Old Virgin, Anchorman og Talladega Nights.

– Men så innså jeg at låtene hans er like nasty som det verste som noensinne har blitt sagt. Det går ikke an å støte ham.

Se også: Videoen Eminem startet å skrive på rehab.

Judd Apatow mener filmen har blitt like morsom som hans forrige, samtidig som den byr på mer følelser.

– Hvis du hater følelser vil du fortsatt like den. Og folk flest hater følelser.

Funny People, som har premiere i USA denne måneden og i Norge i oktober, har også med Jonah Hill, Leslie Mann, RZA fra Wu-Tang Clan og Seth Rogen.

Sistnevnte har rollen som en komiker som jobber i en kolonial på dagen, men som begynner å hjelpe Adam Sandlers karakter.

Se også: Dustefilmen som ble for drøy for USA-sensuren.


Nyeste saker fra 730.no

Les mer