Hopp til hovedinnhold
Tyler Gregory Okonma gjorde Marshall Mathers sint (Columbia/Sony, Aftermath/Interscope/Universal)

Tyler, the Creator kommenterer dissen fra Eminem

Slim Shady vs. Odd Future-far.

I fjor hamret Eminem løs på Tyler, the Creator på «Fall».

– Tyler create nothin’, I see why you called yourself a f*ggot, bitch / it’s not just ’cause you lack attention / it’s because you worship D12’s balls, you’re sack-religious / if you’re gonna critique me, you better at least be as good or better / get Earl the hooded sweater / whatever his name is to help you put together / some words, more than just two letters

Er ikke de egentlig venner?

Jo.

Men i forkant hadde Tyler likevel sagt hva han mener om veteranens Rick Rubin-produserte, fort glemte hitforsøk «Walk on Water» med Beyoncé.

Tyler, the Creator har ikke snakket om Eminems «Fall» før nå.

Angivelig fordi han ikke ville gi Marshall oppmerksomhet.

– Hørte du meg si noe offentlig om det? Fordi jeg visste hva han forsøkte, sier 28-åringen til The Guardian.

Los Angeles-rapperen forteller at han tok lett på dissen.

– (Eminem) følte press fordi folk ble krenket på mine vegne. Ikke bli krenket for meg. Vi spilte Grand Theft Auto da vi hørte («Fall»). Vi spolte tilbake og bare «åh»… Og så fortsatte vi å spille.

I etterkant sa Eminem i et intervju med Sway Calloway at han angret på hva han kalte Tyler.

– Da Tyler twitret det om «Walk on Water» tenkte jeg, okay, jeg må si noe… Jeg var sint da jeg sa den dritten om Tyler… Ordet jeg kalte ham på den sangen var en av tingene hvor jeg følte at dette kanskje går for langt. Fordi mens jeg forsøkte å såre ham, innså jeg at jeg såret mange andre mennesker ved å si det.

Se Eminem snakke om Tyler, the Creator:

Se også:

J. Cole hyller en av sine favorittrappere – se den nye videoen

Disse Disse 20 hip-hop-artistene tjener mest nå

Nyeste saker fra 730.no

Les mer