Hopp til hovedinnhold
Emily Ratajkowski (Instagram/emrata)

Emily Ratajkowski til Hollywood via Ben Affleck i Gone Girl

Emily Ratajkowski blir skuespiller.

Til tross for at de er lei av låten, ser mange videoen til «Blurred Lines» på nytt takket være innsatsen til London-jenta Emily Ratajkowski, som Robin Thicke og Pharrell Williams håndplukket under en stor casting. Dog med samtykke fra Robin og Pharrells bedre halvdeler, henholdsvis Paula Patton og Helen Lasichanh, som også stemte på Emily.

Emily Ratajkowski uncensored

Blurred Lines gjorde Emily Ratajkowski til internasjonal stjerne (Star Trak/Interscope)

Nå får vi trolig se mer til 22-åringen, og denne gangen på det store Hollywood-lerretet via stjerneregissør David Fincher; Oscar-nominert for The Curious Case of Benjamin Button og The Social Network.

Ifølge The Wrap er Emily Ratajkowski i ferd med å takke ja til å spille mot Ben Affleck i thrilleren Gone Girl, basert på Gillian Flynns roman med samme navn, som ifjor tok førsteplassen på New York Times’ bokliste.

Ben har rollen som en mann mistenkt for å være involvert i sin kones forsvinning, mens Andie skal spille Bens hemmelige side-chick; en foxy student.

Filmen starter innspillingen til høsten, også med Carrie Coon, Tyler Perry, Rosamund Pike, Kim Dickens, Patrick Fugit, Neil Patrick Harris, mens produsent er Reese Witherspoon.

Emily Ratajkowski ble signert til Ford Models som 14-åring, og har spilt i gjesteroller i TV-seriene New Girl og iCarly.

Her er den usensurete versjonen med Emily, den fransk-fødte kanadieren Jessi M’Bengue og eks-Miss Teen USA-bronsevinner Lindsey «Elle» Evans.

Mer fra 730.no

Les mer