Hopp til hovedinnhold

Elton John ♡ Fieh: – Helt kykkelikokos fett!!!!Har du hørt om Fieh? Ikke? Her er kort introduksjon:

Fieh er et soul-band bestående av hele 9 personer, med Sofie Tollefsbøl i front. Sofie kommer fra Eina i Vestre Toten, en liten bygd med 732 innbyggere. Fieh er med i Vibbefanger, som er et kreativt kollektiv sammen med blant annet Kjartan Lauritzen og Hester V75.

I et intervju med 777tv forteller 24-åringen at hun egentlig var mest glad i å spille fotball, før hun begynte å lage musikk på videregående. Da kokte hun sammen låter i GarageBand og publiserte dem på SoundCloud. Sofie har også studert arabisk!

Før jul i fjor slapp Fieh sin første offiselle singel som går under navnt «Glu». Sporet, som nærmer seg en halv million avspillinger på Spotify, har fanget oppmerksomheten til blant annet Elton John.

Som kjent har Sir Elton eget radioshow hos Beats 1 Radio, hvor han innimellom trekker frem nye artister han liker skikkelig godt. Tidligere har han spilt låter av Sigrid og Ary. Veldig stas!!


I går var det Fiehs «Glu» som (rettmessig) fikk skinne.

Lytt her:
Elton sier at han elsker sangen, samt at Norge er et lite land:

– Nå skal vi spille noe av Fieh. Fieh består av 9 stykker, som vil si at det da bare er 14 mennesker igjen i Norge etter at dette bandet ble til. Singelen heter «Glu», og jeg elsker den.


Sofie er for tiden på ferie i India, men vi fikk en liten uttalelse likevel:


Bonus:
I høst var Sofie og hennes åtte kompanjonger på besøk hos P3, hvor de gjorde en digg cover av «Hotline Bling»

Se også: Elton John elsker trønder: – Surrealistisk!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer