Ellen DeGeneres er tilbake, svarer på ryktene om at hun er slem

21. sep 2020 kl. 16:56

Ellen svarer på anklagene i sesongåpningen av showet (EllenTube)

Det siste halvåret har Ellen DeGeneres vært nesten like upopulær som COVID-19.

Men er det noe hold i ryktene om at hun egentlig er slem, og at arbeidsmiljøet på The Ellen DeGeneres Show er giftig?

Nå er Ellen tilbake på jobb, og hun adresserer flere spørsmål allerede i åpningsmonologen.

62-åringen holder en spøkefull tone gjennom de tunge temaene. 

– Velkommen til den 18. sesong av The Ellen DeGeneres Show! Hvis du ser på fordi du elsker meg: Takk! Hvis du ser på fordi du ikke elsker meg… Velkommen!, starter hun.

Videre sier programlederen at hun har gledet seg til å snakke om de vanskelige tingene.

Ellen sier at en granskning av showet viser at «ting som absolutt ikke skal skje» har skjedd, og at hun tar det på alvor. Disse problemene skal nå være løst.

(Hun refererer trolig til de tre produsentene som fikk sparken for en drøy måned siden.)

– I dag starter vi et nytt kapittel, sier hun til stor applaus fra det digitale publikummet.

Så tar Ellen opp ryktene om at hun ikke er den samme, godhjertede personen IRL.

Programlederen sier at hun startet «be kind»-prosjektet sitt på grunn av en ung, homofil gutt som tok sitt eget liv på grunn av mobbing.

Like etter sier hun humoristisk at hun ikke anbefaler andre å ha «be kind»-budskapet som motto, da man har mye å leve opp til.

– Sannheten er… Jeg er den personen du ser på TV. Jeg er også mye annet. Noen ganger er jeg trist, jeg er sint, jeg er nervøs, jeg er frustrert, jeg er utålmodig…

– Og jeg jobber med alle disse tingene. Og spesielt dette med å være mer tålmodig, for det skjer ikke fort nok, sier hun til stor latter.

Ellen sier så at hun er en god skuespiller, hun spilte tross alt en heterofil kvinne, men hun er ikke god at hun kan lure folk hver eneste dag i 17 år. 

– Dette er meg. Og intensjonen min er alltid å være den beste personen jeg kan være. Hvis jeg har skuffet eller såret noen er jeg lei meg for det. Da har jeg skuffet og såret meg selv også. Jeg prøver alltid å vokse som person, fortsetter hun.

Videre sier Ellen at hun nå er sjef for 270 mennesker som hun er takknemlig for, og som hun vil at skal være fornøyd og stolt av arbeidsplassen sin. 

Så ramser hun opp tingene som har gjort 2020 ekstra vanskelig for mange: pandemi, skogbrann, rasisme – og sier at hun ønsker å gjøre sesong 18 den beste noensinne. Hun vil snu humøret til folk og gjøre hverdagen deres bittelitt bedre.

Se hele monologen til Ellen her:

Ellen har nå denne tegningen som sitt Twitter-profilbilde 🙂

Be kind to one another.

Se også: Brad Pitt og Jennifer Aniston «gjenforenes» i søt video