Hopp til hovedinnhold
HEISANN (B.A.W.S)

Ekte Turboneger: – Norske rappere er altfor lei seg.

HEISANN (B.A.W.S)

Noen rappere får oppsving på verdensveven fordi de er ufrivillig funny, men Oslo/Bærum-gutten Phil T. Rich er gøyal på ekte. Og flink. Med stjernekvalitet. Win-win-win.


Etter hasj-fail med Thomas Giertsen, grov stuntin’ på Oslo vest og forrykende bidrag i National Cypher er den usignerte rapperen (fra kollektivet B.A.W.S) ute med Venni Vetti Vecci Kom, så, tok, færdiih!. Et gratis sett med seks låter (blant andre tunes som «Ekte Turboneger», «Hur fett som helst», «Flexnes») produsert av Tailors og Axxe.

– Ingen vet hvem jeg er! Det er dette jeg må gjøre for å nå ut til folket, sier 26-åringen da vi spør hvorfor han gir ut EP’en gratis.

– Jeg kunne laget en «radiohit», men jeg ønsker å gi lytterene noe mer en bare hjernedød, overfladisk, sjelløs musikk. De får jo det av mange andre. Jeg vil heller skape et forhold til de som sjekker det ut.

Stort sett blide Phil synes noen norske rappere blir for emo og sutrete.

– Folk er altfor lei seg. Vær deg selv, gjør din ting, og gi faen i all småsnakket. Personlig, så fikk sjokk av å se så mye kynisme i en så liten bransje. Norsk rap kan til tider være som en liten studenthybel full av Gaddafi’er. Men det er all good, vi gjør vår ting.

 
Phil T. Richs Kom, så, tok, færdiih! gir han deg: Her! 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer