Hopp til hovedinnhold
Zendaya Andrew Garfield actors talk video youtube Euphoria Rue SpiderMan
Ekte prat med Andrew Garfield og Zendaya for Variety (skjermbilder YouTube)

Zendaya intervjuer Andrew Garfield – og vice versa

Zendaya og Andrew Garfield prater skuespill.

Her har du to personer som ikke stod bakerst i køen da Gud delte ut utseender. I tillegg er de langt over snitt talentfulle.

Variety samler Zendaya Maree Stoermer Coleman (født i 96) og Andrew Garfield (født i 83) til en god samtale.

Sistnevnte fikk sin andre Oscar-nominasjon i år for Netflix-filmen Tick, Tick… Boom! med Vanessa Hudgens. Han triumferer også sammen med Zendaya i fjorårets mest innbringende kinofilm Spider-Man: No Way Home, hvor han «overrasker» ved å igjen dukke opp som Spider-Man. (Ikke en spoiler, hallo…)

I starten av praten ler Daya og sier at hun pleide å glemme at han er fra England, nærmere bestemt Surrey utenfor London. Hun forteller også at hennes britiske kjæreste Tom Holland var veldig nervøs for å spille mot Andrew og Tobey Maguire. (Tom klarer seg dog godt.)

Andrew benytter anledningen til å skryte av Zendaya.

– Jeg har ikke sagt det til deg ennå, og jeg har spart det. Etter å ha sett sesong 2 av serien din Euphoria med vår venn Sam Levinson – den briljante serieskaperen, showrunneren, ekstraordinære regissøren, sier Andrew til henne.

Han referer til episoden «Stand Still Like the Hummingbird», som 25-åringen kommer til å vinne ny Emmy for. (Episoden har 9,5 av 10 stjerner hos IMDb.)

Les også: Zendaya har fortsatt arr etter denne delen av Euphoria

Andrew Garfield forteller at han er satt ut av innsatsen hennes i den vonde episoden, hvor hun føles så autentisk at han ville gråte.

– Jeg har lyst til å gjøre deg veldig ukomfortabel og si at det er noe av det mest bemerkelsesverdige jeg har sett en skuespiller gjøre i nyere minne.

– Tusen takk. Jeg mener det… Det betyr alt for meg, svarer Zendaya.

– Det er en av de mest nådeløse TV-episodene jeg noen gang har sett. Jeg begynner å bli bedre kjent med deg, men å ha tilgang til den slags forferdeligheter og skade og smerte, og å gjøre det så menneskelig… Jeg ville gråte.

– «Går det bra?», tenkte jeg. Hvordan forsikret du deg om at du hadde det bra mens du gjorde det?

Zendaya svarer at det var hardt.

– Det som egentlig var ganske søtt var at da den episoden ble vist, fikk jeg mange meldinger fra folk som sjekket hvordan jeg hadde det. Noe jeg satte pris på.

Hun forteller også mer om rollen sin som rusmisbrukende Rue Bennett.

Se hele praten mellom Zendaya og Andrew Garfield nedenfor.

Andrew er aktuell som detektiv i FX-serien Under the Banner of Heaven, hvor han etterforsker drapet på en mormon-mor og babyen hennes. Det ser ut som om kirken Jesu Kristi kirke av siste dagers hellige er involvert. (Serien kommer på Disney+ i juli.)

Vi gleder oss: Zendaya er nå i Boston og filmer Challengers

 

Les mer