Hopp til hovedinnhold
Alban og NALO (@nisju.film)

NALO x Alban: – Dette er det mest ærlige og ekte jeg har skrevet

NALO viser flere sider sammen med Alban og Dio Mudara.

Oslo-rapperen er ikke bare kjent for å ha matet gatene med låter som «Hannah Montana» og «Capoeira», men også for å ta for seg de mer følsomme sidene av livet til en ung mann fra Stovner. 

Nylig serverte NALO alias Nalband oss «Mashallah», som handlet om forelskelse og å svelge stoltheten ved å ta kjæresten med hjem til foreldrene.

Nå returnerer han med «MOT TOPP» sammen med kompisen Alban, som faktisk koret på NALOs aller første låt. 

Og han er full av lovord om Ammerud-artisten:

– Alban er kanskje den mest undervurderte artisten i Norge etter min mening. Han hadde allerede gjort toplines på refrenget når jeg hørte på produksjonen i studio. Jeg skrev mine vers ganske fort. Dette er det mest ærlige og ekte jeg har skrevet,» forteller han til 730.no

Til tross for oppturer som «Zlatan» og «Capoeira» (med S1SCO), så har karrieren vært preget av sporadiske slipp og pauser fra musikken.

– Med årene kommer utfordringer og forpliktelser som gjør at man skyver musikken til side for å prioritere andre ting som føles viktigere og kanskje er viktigere.

– Livet er mye mer enn bare musikk, og for meg har alltid musikk kun vært en hobby, forklarer han. 

Ikke tenk på det! (nisju.film)

«MOT TOPP» er produsert av Oslo-baserte Dio Mudara, som tidligere har jobbet med internasjonale navn som French Montana, Nicki Minaj, Jadakiss, Malik Montana og Styles P.

Alban jobber tett med gutta, og legger ofte toplines på låter de produserer. 

– Dette er en av de råeste låtene jeg har spilt inn, sier Alban til 730.no.

– Da NALO kom i studio og la ned sine vers, så forstod jeg at dette er veldig dypt og mer enn bare musikk. Dette er en majestetisk låt og fortjener mer skryt enn bare det å lytte.

– Vi følte at refrenget passet perfekt, og det skulle bare mangle å kunne bidra med vår historie sammen. Jeg trenger ikke å si noe mer. Låta snakker for seg selv, avslutter han.

Videoen er gjort av duoen nisju fra Bergen. 

Se premieren med NALO x Alban her klokken 18:00 via YLTV:

nisju laget også den nye videoen til stjerneskuddet Rambow: Bli med til Furuset her!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer