Ekstra nasty Megan Fox

6. jul 2009 kl. 00:00
MEGAN FOX SOM OND MANEATER I JENNIFER'S BODY (FOX)

– Jennifer er evil.

– Jeg vet.

– Nei, hun er ordentlig evil, ikke high school-evil.

De som har lest, sett eller hørt et par freidige Megan Fox-intervjuer, bør ut i fra denne traileren kunne konkludere med at denne filmen er hennes tekopp.

Transformers-blockbusterne byr på action og snappy dialog, men skrekkomedien Jennifer’s Body er full av banning, blod, sex og vold, med Megan i hovedrollen som den sexy skoleeleven Jennifer, som blir besatt av en demon og må spise gutter for å overleve.

23-åringen forteller Access Hollyood at manuskriptet er «et av de beste jeg noensinne har lest», noe som innebærer vittige linjer.

– Det lukter som thai food her inne. Har dere pult?

I en dramatisk scene blir Fox’ karakter sulten på en jente, noe som angivelig også skjer i hennes virkelige, bifile liv.

– Jeg trodde du bare drepte gutter?

– Jeg går for begge deler.

Nylig gikk hun litt lenger da hun skulle fortelle om filmen.

– Jennifer tar hevn på menn som hun i hemmelighet har hatet hele livet. Jeg har alltid hatet gutter, så det var lett for meg å identifiserte seg med henne.

Se den usensurerte traileren nedenfor. (Amerikansk aldersgrense 17.)

Jennifer’s Body har premiere i september, med musikk fra blant andre Little Boots, White Lies, Cobra Starship og Panic at the Disco.
To kvinner står bak filmen; Regissøren Karyn Kusama, som tidligere har gjort Girlfight med Michelle Rodrigues, og manusforfatter Diablo Cody, som vant Oscar for Juno.

Megan Fox: – Jeg er ikke akkurat stygg

Traileren ble også tidlig presentert av skrekkfilmbladet Fangoria, som tidligere i år hyllet Fritt vilt.