Hopp til hovedinnhold
FARGEBOOST I REGI AV REINERT   (UNIVERSAL)

Ekstra bonus for Ray Kay

– Ray Kay, you are a genius, once again we have a hot hot hot video! Thank you! X

Mini Viva kastet seg over Twitter og applauderte Reinert da deres nye video «I Wish» hadde premiere i dag.

Den lekne og lekre snutten er skutt i Los Angeles, nordmannens nye hjemby, og regissøren er fornøyd med den nye runden.

– Det er ekstra bonus å få lage to videoer på rad med en gruppe som Mini Viva, sier Ray Kay til 730.no og referer til videoen til P3-hitsingelen «I Left My Heart in Tokyo».

– Frankee og Britt er veldig søte og hyggelige å jobbe med, og det er kjekt å leke med denne typen visuals. Siden «I Wish»-sangen har retroelementer i seg, var ideen å vise Mini Vivas fantasiverden som et slags 80-talls-dataspill, der byen kommer til live med retrografikk i synk med musikken. Vi skjøt videoen i downtown LA, og det virker som disse britene liker denne byen godt.

Premieren på Mini Vivas nye Ray Kay-video:

Fortsetter nedenfor.


I forbindelse med den forrige, sa Reinert til 730 at han prøvde å spille på lag med duoen og skape noe matchende visuelt, slik han forsøkte å matche Lady Gagas verden da han laget «Poker Face»-videoen.

Alle bildene fra Tokyo er skutt på et Nikon-stillskamera, som tok ett bilde per sekund.

– I etterarbeidet ble de så lagt inn i videoen og spilt av i 30 bilder per sekund, så du får en såkalt timelapse-effekt. Resultatet ble en herlig energi, forklarer regissøren med sin fancy sjargong.

Ingen jenteduoer fra England har klart å markere seg siden 80-tallets Mel & Kim, men med hjelp fra lysluggen, produsenten Brian Higgins, hans team Xenomania og den norske sangeren Annie satser de på at Britt «Mini» Love og Frankee «Viva» Connollys debutalbum kommer til å markere seg på salgslistene når det slippes i slutten av måneden.

– Pop med en uventet og sær sound som ikke lyder som noen andre enn oss, sier de 20 og 19 år gamle Liverpool- og Newcastle-pikene i pressemeldingen fra Universal.

Deres forrige Ray Kay-video ser du nedenfor, mens du kan spionere på Reinert på Twitter og Raykay.com.
Se også: Ray Kay sender stjerne til space

Nyeste saker fra 730.no

Les mer