Hopp til hovedinnhold
(JØRGEN NORDBY)

Eksklusiv forhåndslytting: Hør norske Marble Pools’ debut

(JØRGEN NORDBY)

Marble Pools’ lydbilde høres litt ut som verdens diggeste solferie, blandet med The Beatles om de hadde blitt til i Norge anno 2015. 

Etter å ha dukket opp fra intet i 2014 fikk de raskt kjærlighet fra Urørt og P3, samt en festivalbooking fra suverene Slottsfjell i Tønsberg. 

Fredag slipper Oslo-bandet sin første EP, men 730 har fått lov til å ha førpremiere på den allerede i dag. <3 Vi tok en kort prat med gjengen som alle er tidlig i tyveårene, hør den selvtitulerte EP-en nederst. 

Hei Marble Pools! Hvordan vil dere beskrive musikken deres med én setning? 

– Musikken vår blir beskrevet som tropisk og det liker vi! 
Hvem håper dere å aldri bli sammenlignet med? 
– Vi håper vi aldri blir sammenlignet med Iron Maiden eller The Pizza Underground.Kan dere beskrive alle i bandet med ett ord? 
– André er den mystiske, Håkon er den karismatiske, Patrick er den energiske, Petter er badboyen og Nora er den interessante.


Hvem er Norges beste artist eller band om dagen? 

– Cashmere Cat, Highasakite, Todd Terje, Susanne Sundfør og Aurora.

Hvem ville dere helst tilbragt en dag i studio med? 
– Vi ville valgt å tilbringe en dag i studio med Matias Tellez i Bergen. Der har vi det alltid dritgøy og der føler vi oss hjemme. 

Hva er det fineste noen har sagt om dere? 
– P3 beskrev låten vår «Windowpanes» som «lyden av å sole seg på båtdekk i brottsjø utenfor Balearene». Vi skjønner fremdeles ikke helt hva det betyr, men det betyr nok mye for noen. Hør alle låtene fra Marble Pools EP via Soundcloud nå: 

Se også: Blir denne tenåringen Norges neste stjerneprodusent? 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer