Hopp til hovedinnhold
Jantelovbrytende stjerneprodusent er M.I.A. fra Miami etter en gedigen smell.

Eksen til Paris Hilton og Lil’ Kim på flukt


INTERVJU MED SCOTT STORCH MENS ALT VAR ALL GOOD

I 2004 ble Scott Storch kjent via sin store hit «Lean Back», som sendte rapperne Fat Joe og Remy Ma til førsteplassen i USA,
med Eminem på remixen.
Før dette hadde produsenten suksess som medlem av The Roots, hvor han ble med som keyboardspiller som 17-åring, og deretter via en lukrativ assistentjobb i studio til Dr. Dre.
I etterkant har ikke Scott klart å levere like populær musikk, samtidig som han sprutet bort mye på smykker, biler og dyr champagne på jenter som (sine ekskjærester) Paris Hilton og Lil’ Kim, og i vår begynte ryktene å surre; Scott Storch er broke as a joke.

– Tullball, sa den jålete lysluggen fra Miami og Philadelphia til bladet Hip-Hop Weekly, som hadde han på forsiden.
– Folk snakker om ting de ikke vet noe om. Alt dreier seg om en faktura jeg ikke betalte, for et stygt maleri noen mente jeg hadde bestilt, som jeg sendte tilbake. Dessuten solgte jeg båten min, fordi jeg skal ha en som er hottere. Siden folk kunne se båten fra veien, tror de kanskje at jeg ikke har råd. De vil bli sjokkert når de ser min nye båt.

Men båten har ikke dukket opp, og i følge Associated Press har 34-åringen selv gått under jorden, med gjeld på flere millioner kroner og politiet på nakken etter å ikke ha stilt i retten for manglende barnebidragsbetaling.
Barna sine har han angivelig ikke snakket med på flere måneder, og både hans manager, presseansvarlige og artister musikeren hadde signert, jobber ikke lenger med ham.


Les hele den triste saken.– Throw ya hands in the air right now! Feel this shit right here. Scott Storch!
Scott hjalp sin mentor Dr. Dre med en nyklassiker:


En av Scotts seneste hits, forhåpentligvis ikke den siste:

Les mer