Hopp til hovedinnhold
(RUNE BENDIKSEN/COSMOS)

Ejakulasjon fra Joddski

Jørg-1, hvorfor jacker du kåt, svensk pop?

– Jeg er alltid ute etter nye typer låter jeg kan hive meg på, og jeg er jo såklart fan av Veronica Maggio. Hvem er ikke det? Jeg dreiv egentlig med noe over «Måndagsbarn»-beaten da den kom men jeg «kom» aldri i mål.

Hør Joddski x Veronica Maggio:

Se også: Veronica Maggio er ikke enig med 730 om den skjulte sexen

Albumet ditt «kommer» i fellesferien. That’s crazy, yo.

– Ja, Bensin på bålet slipper vi 25. juli, bare et halvt år forsinka denne gangen, og i god tid før jeg som første rapper spiller på Operataket, sammen med blant annet Timbuktu. Albumet er et stort skritt både frem, til sida og bakover samtidig fras fjorårets Krig & kjærlighet. Utenom «(Sett på no’) Eazy-E» (video) er alle låtene et samarbeid mellom meg, det bad-ass bandet mitt Staalfroköst og han Eigil «Illeig» G. Berntsen. Det er ikke noe overdrivelse å si at du ikke har hørt noe lignende før. Torsdag får du en smakebit til.

Her oser det av tunes:


Ærlig Joddski: – Jeg har tatt over MILF-markedet!

Les mer