Hopp til hovedinnhold
BOB & ED (RON BATZDORFF/STONE PRODUCTIONS)

Edward Norton vs. Robert De Niro

Dette bildet er nesten det eneste som skal til for at vi får lyst til å se Stone; Edward Norton med et klassisk, slapt, ekkelt Edward Norton-blikk, iført fengseslsdrakt og corn-rows-fletter, foran motherfucking Robert De Niro i skjorte og slips.

Men filmen har også fått seg en forseggjort og engasjerende trailer (hei folk som lager trailere, dere er viktige og undervurderte) hvor vi får se at Eds karakter forsøker å få fengselssjefen til la ham slippe ut tidlig, blant annet ved å blande inn sin gladjentekone (Milla Jovovich) på en etterhvert litt snuskete måte.

Alt er som vi ser – seff – ikke akkurat som det ser ut. Corn-rows’ene er for eksempel ikke tilfeldige. Forhåpentligvis gjetter du ikke det som skjer før du ser filmen. Anmelderne har hyllet og slaktet Stone, som startet på amerikanske kinoer i forrige uke, og som ennå ikke har fått en norsk premieredato.


High five til regissør John Curran får å ha med Frances Conroy alias mamma Ruth fra Six Feet Under alias en av verdens beste serier.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer