Hopp til hovedinnhold
EDDIE MURPHY UNDER INNSPILLINGEN AV SHREK THE THIRD (UIP)

Eddie Murphy får svi på pung

Månedene med sangeren Mel B (33) ble dyre for Eddie Murphy (47). Komikeren dumpet briten da hun var fem måneder gravid, noe han annonserte på nederlandsk TV i forbindelse med lanseringen av filmen Dreamgirls.

– Jeg vet ikke hvem sitt barn det er før det kommer ut og blir blodtestet, svarte skuespilleren da programlederen spurte om Spice Girl-medlemmets graviditet.

Barnet ble Angel Iris, som i dag er 22 månder gammel, og som angivelig ennå ikke har truffet pappa. Men jenta – og ikke minst mamma – skal ifølge AHN nå få 350 000 kroner i måneden av Murphy frem til barnet fyller 18 år.

Avtalen, som til sammen utgjør 70 millioner kroner, er et resultat av en krangel i retten som startet like etter at Angel ble født og leger beviste at barnet er Eddies.

Seksbarnsfaren fra Brooklyn ble sammen med filmprodusenten Tracey Edmonds mens Mel var gravid. Paret giftet seg i fjor, men skilte lag etter to uker.

The Sun: Eddie Murphy blir Batmans fiende.

70 millioner kroner er mye penger, men summen matcher Eddie Murphys honnorar for fjorårets komedie Meet Dave. Veteranen takket nylig ja til å gjenta rollefiguren Axel Foley i en ny del av Beverly Hills Cop.

Kanskje ikke så rart; De tre forrige filmene har ifølge Box Office Mojo spilt inn over 5 milliarder kroner.
Melanie Brows nyeste plate, LA State Of Mind debuterte på 453. plass i England i 2005, men hun har i etterkant holdt seg opptatt med blant annet Skal vi danse og sitt eget undertøy. Artisten og entrepenøren er i disse dager aktuell med en intens trenings-DVD.

Se klipp fra Mel B Totally Fit.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer