Hopp til hovedinnhold
LOGAN MARSHALL-GREEN ALIAS TOM HARDYS LOOKALIKE (HBO NORDIC)

Dyster sniktitt på HBO-serie: Livet etter Vietnam

LOGAN MARSHALL-GREEN ALIAS TOM HARDYS LOOKALIKE (HBO NORDIC)

Serien har premiere via HBO Nordic i dag, 10. september. Se vår forhåndsomtale nedenfor! 

Å oppleve krig er heldigvis noe flesteparten av oss har sluppet, men ble egentlig livet noe særlig bedre for denne soldaten etter å ha kommet hjem fra Vietnam?

Satt i 1972 forteller HBOs mørke serie
Quarry historien om den unge soldaten Mac Conway alias Quarry (Logan Marshall-Green, Prometheus, The Invitation, Brooklyn’s Finest) som returnerer til Memphis, der innbyggerne ikke akkurat er av den positive garde. Selv med familie og kjæreste tilstede må bearbeidelsen av krigsopplevelser gjøres helt alene, noe som ikke er så enkelt. Spesielt ikke når ulumskheter banker på døra.

For når omtrent ingen liker deg er det ikke så enkelt å finne seg en jobb hvor en kan tjene til livets opphold, og plutselig blir det ikke like enkelt å si nei til skitne jobber som innebærer bruk av våpen.

Fortsetter under(HBO NORDIC)

Basert på Max Allan Collins bøker er Quarry produsert av blant andre Emmy-vinner Greg Yaitanes (House, Lost, Prison Break, Grey’s Anatomy, Heroes) og Oscar-vinner Steve Golin (Mr. Robot, Babel, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, True Detective). Dramaserien benytter seg også av navn som Edoardo Ballerini (Sopranos, Dinner Rush, Boardwalk Empire), Nikki Amuka-Bird (Coriolanus, The Disappeared, The Omen) og Peter Mullan (War Hose, Braveheart, Trainspotting).

Den 8 episoder lange førstesesongen har premiere 10. september hos HBO, og er absolutt verdt å gi en sjanse.

Episodene er nærmest som små filmer i seg selv, da de varer i varierende lengder sirkulerende rundt en time. Er
Quarry den nye Mad Men, bare satt på 70-tallet og med et helt annet plot? Vi bare spør.

Med tidlig tilgang til dette spenningsdramaet gir 730 en sterk firer av fem klapp. Med et såpass dystert teppe liggende over seg er ikke dette serien du setter på i bakgrunnen mens du venter at spaghettien skal koke ferdig.

Se traileren til Quarry her, så kommer HBO Nordic snart med resten.

Se også:
Suicide Squad slaktes – fansen er sinna

Nyeste saker fra 730.no

Les mer