Hopp til hovedinnhold

Dyrisk Rihanna-selfie = 4 års fengsel?

FENG-SELFIE (INSTAGRAM)
 

Rihanna er ikke fremmed for å by på rause selfies via sin lettkledde bildebonanza fra Phuket forleden dag: 25-åringen avbildet nemlig seg selv kosende med en dovenlori, alias det (superkjute) utrydningstruete dyret, som lenge har vært erklært en beskyttet art av thailandske myndigheter.

Pe(l)s: 

 

Billboard skriver at den søte selfie’n, som for lengst har fått over 200.000 likes, førte til at to menn ble arrestert for besittelse av utrydningstruede dyr. Weera
Kerdsirimongkon, distriktssjef for politiet i Phuket uttalte følgende:
 
– Autoriteter ble informert om Rihannas bilde, og politiet rykket ut og arresterte to menn som skal ha holdt loriene fanget for å tjene penger på å la turister avbilde dem.
 
De to siktede, en lokal 20-åring og en 16 år gammel gutt risikerer nå fire års fengsel og en bot på nærmere 10.000 kroner.
 
Weera påpeker at Rihannas popularitet og mange Insta-følgere førte til at de lokale lori-luringene nå sitter bak lås og slå.
 
– Dette har lenge vært en katt og mus-jakt for thailandske myndigheter. Takket være et par hundretusen likes fikk vi endelig arrestert noen av synderne bak dette pågående dyreplageriet.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer