Hopp til hovedinnhold
nrk sophie elise podcast brudd fetisha williams 730 instagram bilde
Sophie Elise Isachsen (Instagram/sophieelise)

NRK og Sophie Elise Isachsen legger ned podcasten – starter ny

NRK og Sophie Elise Isachsen skiller lag.

OPPDATERT 16. mars: Ja, da var ukens mest antesiperte podcastepisode her. I løpet av uken har Sophie Elise Isachsen og Fetisha Williams teaset at de skal svare på alle spørsmålene lytterne måtte lure på. Episoden har fått tittelen «Sannheten», og duoen holder det de lover de. I en Q&A plukker de ut det de selv mener er de mest juicy spørsmålene. De svarer blant annet på flere spørsmål om NRK og Debatten. Men som Fetisha selv sier i slutten av episoden så er det fortsatt ting som er off-topic.

I episoden forteller Sophie Elise at kringkastingssjefen ringte henne kvelden før Debatten og sa at hun kom til å backe duoen. Dette føler ikke venninnene at hun gjorde, og Fetisha legger til at underkjeven hennes var på knærne hennes da hun selv så på. Sistnevnte forteller også ærlig at hun ikke takket ja til debatten fordi hun ikke hadde turt og fordi hun ikke skjønte hva hun hadde der å gjøre. Hun forteller også at managementet ikke videresendte forespørselen.

Sophie Elise sier på sin side at hun ikke skjønte helt hva det var hun skulle forsvare, og mener det ble for mange hatter og for mye kok. Fetisha forsikrer også at hun aldri var sur på venninnen, til tross for at hun også møtte på konsekvenser etter alt oppstyret. De forsikrer begge om at vennegjengen består.

OPPDATERT 7. mars: Sophie Elise Isachsen og Fetisha Williams skiller kanskje lag med NRK, men det betyr ikke at det er slutt på podcasten. På Sophie Elise sin egen Instagram-story spør hun sine følgere om de er klare for ny podcast med henne og venninnen, og skriver at de nå endelig kan fortelle alt.

Fetisha poster også en liknende story på sin Instagram, der hun skriver at de er tilbake om en liten uke.

Begge postene inkluderer en nedtelling på åtte dager, som tilsier lansering natt til 16. mars.

(Instagram/sophieelise)

Les den opprinnelige saken nedenfor.

Ryktene var sanne.

I kjølvannet av Instagram-bildet til Sophie Elise Isachsen (født i 94), hvor venninnen hennes holder en pose med noe hvitt i, avslutter Sophie og Fetisha Williams (født i 93) NRK-podcasten.

Blant annet grunnet influencer-duoens kommersielle samarbeid – som Norsk rikskringkasting AS nå har lagt merke til.

Det bekrefter Sophie i kveld.

Sophie Elise stusser over at NRK ikke har fått med seg hvordan hun i en dekade har jobbet som kommersiell influencer.

Sophie sier at de skal fortsette med podcast, selv om det ikke blir hos NRK.

Les hva hun skriver nedenfor.

«For litt over et år siden stilte jeg pà pitchedagene til NRK og konkurrerte med flere andre profiler om å bli en del av NRKs underholdningsportefølje. Heldigvis for oss ble vi valgt, på tross av våre kommersielle bindinger.»

«NRK sa «ja» til Sophie & Fetisha godt informert, vel vitende om hva vi lever av. Og trolig med et ønske om å nå de vi treffer med innholdet vi har laget i en årrekke.»

«Det er derfor overraskende for oss at NRK bare noen måneder senere, virker usikre på valget sitt. Særlig fordi podcasten var har engasjert, inspirert og fått flere unge til bruke større deler av NRKs tilbud.»

«Vi har ikke ønske om eller anledning til å legge ned resten av vår virksomhet for à redde omdømmet til NRK og ser oss derfor nødt til å avslutte samarbeidet. Opplever det også uryddig at reglene for kommersielle bindinger for profiler i NRK er såpass utydelige i praksis.»

«Vi er stole av podcasten vi skapte sammen med fantastisk kolleger i NRK Underholding og takknemlig for alt de har lært oss. Og mer podcast, det blir det. Om enn på en annen platform.»

nrk sophie elise instagram stories podcast brudd fetisha williams 730 instagram bilde

(Instagram/sophieelise)


Les også: Sophie Elise Isachsen bryter stillheten i – selvfølgelig – NRK-podcasten: – Jeg beklager


«Bildet skulle aldri vært lagt ut. Jeg har ikke ønsket å romantisere noe. For det er jeg ekstremt lei meg», skriver Sophie i et Instagram-innlegg fra 24. februar.

«Jeg vet hvem jeg er og hva jeg står for. Men dette har vært en solid wake up call for meg. Når man står i en situasjon som jeg har gjort nå, blir det krystallklart hva som betyr noe og hvem man vil være med. Det har jeg manglet en stund.»

I 2022 ble Sophie Elise hyret av Norsk rikskringkasting til å lage podcast.

Den første NRK-episoden var i forbindelse med at influenceren åpnet opp om sin Xanax-avhengighet: Les mer


Den nye podcasten til 730.no med programleder Mathilde Ullum har vært nummer 1 hos Spotify tre ganger og nummer 1 hos Apple to ganger


Norges mest populære influencer-spalte: Best og verst fra influencer-Norge

Les mer