Hopp til hovedinnhold
BLUE STEEL (PÅL LAUKLI)

Du trenger Frøders nye singel i spillelisten din

BLUE STEEL (PÅL LAUKLI)
 
Ca. alle har hørt Frøder før. Selv dem som ikke vet. Bergenseren stjeler showet på CLMDs store smash «Stockholm Syndrome», som hun fulgte opp med «Speed Of Sound», «Over The Sea» og «Keep Forever». Nå er flinksalarmen tilbake med «Air I Need», som du burde spille høyt nedenfor.

Frøder, har «Air I Need» et budskap?– Låten er skrevet mer ut fra en følelse enn et konkret budskap. Følelsen av å være gira over noe selv om jeg visste det ville ta slutt. Det var digg å bare være tilstede, uten at jeg hadde så mye planer om hva som kom etterpå.Hvilken norske artist vil du helst gå i studio med?
 – Sånn straight away så kunne jeg tenkt meg å gå i studio med Sebastian Lundberg alias Mary Don Dave. Han er svensk, da. Vi skrev «Keep Forever» sammen, og vi har jobbet på en del låter på debutalbumet. Gjennomtenkte tekster er viktig for meg, så jeg tror vi utgjør et lite team der. Hadde også vært fett å gått i studio med BAYA, prosjektet til Andrew Murray. Vi ble ekstra godt kjent etter at jeg var med og hjalp til med koring og dans på konsertene hans under by:Larm. Han har mange interessante tanker og takes om produksjon og skriving, også er han en hyggelig type.Hva har vært høydepunktet i karrieren din så langt?
– Å gå fra Propeller med et ferdig mastret album. That feelin’!Hva er planen for 2016?– Release av album i august <3!

Hør Frøders «Air I Need» via hemmelig (!) produsent her:

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer