Hopp til hovedinnhold
NORSK-GHANESISK-BRITISK KJÆRESTEALARM? WILL (HAN SOM HOLDER GODT RUNDT VÅR FELICIA I MIDTEN) FLØRTET VILT MED HENNE UNDER INTERVJUET, OG SA HUN VAR EN DRØM SOM KOM I OPPFYLLELSE. ETTERPÅ BEGYNTE HAN Å FØLGE HENNE PÅ INSTAGRAM. HAN FØLGER BARE 87 STK, SELV OM HAN HAR 11K FØLGERE. YASS. 

– Du er en drøm som kommer i oppfyllelse!

 

Utsettelser, utsettelser og atter utsettelser. Men det helt OK, for den som venter på noe godt venter ei forgjeves. London-gutta i Bastille sjarmerte publikum og kritikere med debutalbumet Bad Blood i 2013, og har siden vunnet flere priser. Blant annet tok de hjem gjeve «British Breakthrough Act» på Brit Awards, og de har spilt på store festivaler som Coachella, Glastonbury og Roskilde. (<3)

Vi får en prat med Kyle Simmons (keyboard, perkusjon, bass) og Will Farquarson (bass, keyboard, gitar) på Hove, som kun vil gjøre intervjuet om jeg innrømmer at jeg egentlig er amerikaner 🙁 #snikskryt

 

Før intervjuet fikk Kyle og vokalist Dan Smith tatt en titt mystiske Banks, før de måtte rømme fra hardcore fans.


Dere fikk med dere Banks, ikke sant?

Will: – Han gjorde det. (Peker på Kyle.)

Kyle: – Jeg hadde hørt på musikken hennes i hjel, og fikk sett henne på Coachella. To ord: Helt sjukt! Så fikk jeg se henne igjen i LA, og stemningen var enda mer sexy og litt sånn «nå-skal-jeg-ta-dette-showet-til-sexytime-heaven». Lysshowet var spektakulært, og hun var råsexy. Helt fantastisk!

W: – Jeg så henne ikke de gangene hun opptrådde, og jeg hadde verken møtt henne eller sett hvordan hun så ut. Vi satt tilfeldigvis i samme omkledningsrom på Coachella da jeg gaulet «HVORDAN VAR BANKS A?» til Kyle. Han ristet på hodet og peket på henne. Stakkars Banks satt der og ble kjempeflau. Det ble ikke noe bedre da jeg gikk bort til henne og sa «ÅJA, SÅ DET ER DU SOM ER HUN DERRE BANKS?!» Kleint.


FLAUT! Men var det best å se henne her på Hove eller på Coachella?

K: – På Coachella fikk vi i hvert fall med oss showet ordentlig uten noen avbrytninger, men her spilte jo hun midt på dagen så vi måtte kamuflere oss for å ikke bli lagt merke til av folk rundt oss. Men vi ble tatt på fersken da folk så oss, og ville ta tonnevis med selfies med oss.


Fotografen vår Lisa prøvde også å få et bilde med dere begge.

K: – Ja, stemmer! Jeg tror hun tiltrakk masse oppmerksomhet, men det går bra <3

*Hjerte*

Fortsetter under


Men innser dere hvor store dere er i Norge nettopp på grunn av denne lille hendelsen?

W: – Det er alltid rart å komme til et nytt land, bli lagt merke til og skjønne hvor stor man faktisk er. Første gang jeg var i USA, ble jeg lagt merke til med en gang jeg kom meg på JFK. Jeg blir ikke lagt merke til hjemme i England 🙁


Neimen, aw. Er ikke det dumt da?

W: – Egentlig så er det greit, for jeg synes det er rart å bli gjenkjent.


Hvordan forblir dere kreative?

K: – Vi har det helt sinnsykt for tiden. Vi drar til steder vi aldri har vært før, oppleve kulturer som vi aldri har blitt eksponert for. Dette gir oss inspirasjoner til å skrive nye ting, i tillegg til å fyre på den kreativiteten vi allerede har.

Fortsetter under


Vi har kommet til det segmentet vi kaller «Marry, fuck, kill». Er dere klare?

Begge: – Vi er født klare!


Angel Haze, Iggy Azelea eller Azealia Banks?

K: – Vi ville giftet oss med Angel Haze for hun er superskjønn!

W: – Jeg hadde ligget med Azealia Banks. Hun er jo sinnsykt digg!

K: – Jeg ville nok ligget med Iggy Azelea og drept Azealia Banks, men så har jeg ikke lyst å drepe noen da! Kan vi ikke bare ligge med alle? <3


Beyonce, Lady Gaga eller Kesha?

W: – Jeg ville giftet meg med OG ligget med Beyonce! Så hadde jeg drept de to andre.

K: – Det er jo innafor å ligge sammen, ettersom at man er gift? Man kan liksom ikke bare gifte seg og ikke ligge sammen. Det er bare «dog shit».


Oliver Sykes, Harry Styles og Example? 

W: – Jeg ville giftet meg med Example.

K: – Jeg ville ligget med Harry. Han har jo koset seg meget og mangt, og vet akkurat hva han driver med!

W: – Å, men jeg vil ikke at vi skal drepe Oliver Sykes da! 🙁


Hayley Williams, Patti Smith og Joan Jett? 

K: – Ehm.. Joan Jett? Hvem er det, da?


Vet du ikke hvem rockelegende Joan Jett er? Skandaløst! 🙁

W: – Men vi gifter oss med Patti Smith, ligger med Hayley Williams og må dessverre drepe Joan Jett. Mest fordi at vi ikke vet hvem hun er.

K: – Men vi vet hvem Harry Styles er, da! <3


Sist men ikke minst: Hvordan har karrieren deres påvirket livet deres så langt?

K: – Vel, først hadde vi det helt jævlig. Vi hadde vanlige jobber på dagen, og vi øvde på ettermiddagen til to på kvelden, og fortsatte denne rutinen en god stund.

*Jeg bryter ut i en ustoppelig latterkrampe*

W: – Jeg skjønner ikke hvorfor du ler. Sykt slemt 🙁

K: – Men så ble alt bra fordi vi ble signert, og vi trengte ikke å jobbe lenger. Men så måtte vi øve hver eneste dag, og det var «absolutely dog shit».

W: – Men det var bare fordi du ble deprimert av tanken på at bandøvelsene skulle bli en hverdagslig greie. For meg var dette en surrealistisk drøm. Med en gang ting begynte å skje med bandet vårt, innså jeg at dette kom til å bli den mest fantastiske reisen noen av oss kunne noen sinne oppleve. Det er bokstavelig talt en drøm i oppfyllelse.

Se også: Bildebonanza fra Hove del 1, del 2 og del 3 + De 50 «beste» bildene fra Instagram.

Les mer