Hopp til hovedinnhold
Latto Nicki Minaj beef krangel twitter. tweets deleted tweet fight
Nykommer vs veteran i Twitter-ringen 🥊 (Instagram/latto777, Instagram/nickiminaj)

Twitter-krig mellom Latto og Nicki Minaj: – Du er eldre enn moren min

Latto og Nicki Minaj beefer.


OPPDATERT: On/off Barb Chioma Anugweje fra 730.no har fulgt nøye med på diverse Nicki-beefs. Hva tenker hun om Nicki Minaj vs. Big Latto?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chioma Anugweje ❣️ (@chiomaacom)

– Jeg tror Latto ble såret fordi hun er så stor fan av Nicki. Eller i alle fall var, haha. Latto har lowkey mast på Nicki via tekstmeldinger om å bli med på en låt, selv om det er noe som deres labels og management bør ordne. Nicki svarte Latto respektfullt og sa at hun var opptatt. Samtidig som Nicki har gjort mange låter med andre artister. Når Nicki nevner Lattos låt så føler hun seg derfor litt ekstra truffet. Nicki mente ikke å være veldig messy. Selv om det er litt messy å si at hennes låt er bedre enn Lattos. Men alle artister synes jo at sine sanger er best. I alle fall rappere. Det er sånn det skal være.

Er det noen vinnere?

– Latto vet også at Nicki Minaj ikke har filter. Hvis man skal krangle med Nicki, går hun på hardt. Jeg føler at Latto ikke gjorde så god figur ved å nevne fortiden til ektemannen til Nicki og at Nicki er snart 40 år. I februar sendte Latto meldinger til Nicki og ville jobbe med henne. Denne beefen er L for begge, men Nicki kommer litt bedre ut av det enn Latto, fordi dette handler i bunn og grunn om at Latto er lei seg fordi Nicki vil jobbe med mange artister, men ikke henne.

Var det noe poeng å klage mye om Grammy-utfallet? 

– Angående Grammys så forandrer de ofte spillereglene for å passe på at den og den artisten vinner. Det er kjent. Mange føler at Nicki Minaj derfor virker altfor bitter. Men The Weeknd, Bruno Mars eller Justin Bieber hadde vært like raske til å sutre hvis Grammy Awards tok avgjørelser om deres musikk som de ikke liker. De fleste hadde da støttet dem. 

Les den opprinnelige saken nedenfor.


Nicki Minaj (født i 82) er ikke redd for å si hva hun mener, og denne gangen går det utover Latto (født i 98). Det hele startet i natt da det ble kjent at Grammy flytter Nickis «Super Freaky Girl» fra rap til pop-kategorien. (Selv om Billboard kategoriserer låten som rap.) Det har ikke noe med Latto å gjøre.

Alyssa Michelle Stephens alias Mulatto (RCA/Sony)

Men Nicki drar inn nykommeren, fordi Queens-veteranen mener at hennes smash «Big Energy» er like pop som «Super Freaky Girl».

Så hvorfor blir ikke «Big Energy» flyttet? Og hvorfor er Nicki sur?

Det er nok flere grunner til at Nicki Minaj ikke vil konkurrere i pop-kategorien. For det første er hun først og fremst en rapper, og hip-hop har alltid vært hennes sjanger, selv om hun også lefler med pop. Og for det andre vet hun at Grammy-akademiet neppe vil gi «Super Freaky Girl» en pop-pris fremfor for mer rendyrkede popartister som Adele, Dua Lipa eller Harry Styles. Så hun faller mellom to stoler.

Du kan høre «Super Freaky Girl» og «Big Energy» nedenfor.

Sistnevnte kom i september 2021, men vokste seg sakte men sikkert opp til en tredjeplass på Billboard Hot 100 i april 2022, med god hjelp fra remixen med Mariah Carey og DJ Khaled.

Marvel/Disney bruker også låten i She-Hulk: Attorney at Law.

Nicki Minaj har et poeng – hvis «Super Freak Girl» er pop, så er i hvert fall «Big Energy» det. Men trengte hun å si det?

Se også: Latto byttet sitt kontroversielle artistnavn

Nå er det full fyr på Twitter takket være Nicki Minaj og Latto.

Første skudd kommer fra Nicki.

– Jeg har ikke noe problem med å bli flyttet ut av RAP-kategorien så lenge vi ALLE blir behandlet RETTFERDIG. Hvis SFG må flyttes ut av RAP så må Big Energy også! ALLE som sier noe annet er rett og slett en Nicki-hater eller et troll. Jeg hadde faktisk ELSKET å se en gatelåt vinne – mannlig eller kvinnelig! Rett skal være rett, skriver Nicki Minaj.

Så deler hun en tweet fra en fan som understreker at Latto har beskrevet musikken sin som pop. «Yikes», kommenterer Nicki.

Hun deler også en melding fra en barb som lurer på hvorfor «Anaconda» var rap, men ikke «Super Freaky Girl», og en annen som påpeker at «Can’t Touch This» av MC Hammer, som bruker samme Rick James-sample som «SFG», ble kategorisert som rap. «Utrolig», skriver Nicki Minaj.

Videre mener 39-åringen at det er helt på sin plass å diskutere dette offentlig.

«Kan du se for deg noen fortelle deg at du ikke kan «klage» over å bli urettferdig behandlet på arbeidsplassen din? Dette er jobben min. Jeg jobber veldig hardt. Ingen forskjell fra en 9-5-jobb hvor du burde stå opp for deg selv hvis du vet at du er en god ansatt og fortsetter å bli sabotert», skriver rapperen.

 
 
 

Latto setter ikke pris på at Nicki Minaj drar henne inn i Grammy-kritikken.

Diskusjonen skjer bare timer etter at Alyssa Michelle Stephens alias Latto finner ut at hun er nominert til tre American Music Awards-priser.

«Alle disse prisene/nominasjonene, kan ikke engang feire», skriver hun oppgitt.

 

Nicki svarer Latto og kaller henne en Karen i en tweet som nå er slettet.

– Denne Karen-en har sannsynligvis nevnt mitt navn i over 100 intervjuer. Sier at hun ventet i kø for Pink Friday med Barbie-chain, pannelugg, rosa hår…, skriver Nicki.

Hun lurer på hvorfor Latto i dag er stille om saken i stedet for å stå opp for den svarte kvinnen hun kalte sin største inspirasjon, og kaller henne skrapelodd 💀

(Sannsynligvis fordi navnet Latto ligner på lotteri. Ordsmed!)

Nicki legger ved en melding fra Alyssa hvor 23-åringen sier at hun er enig, men ikke setter pris på at Nicki bruker navnet og sangen hennes for få frem sitt poeng.

(Twitter/nickiminaj)

Atlanta-rapperen svarer at hun tekstet Nicki fordi hun ikke ville ha en stor offentlig greie med en person hun ser opp til.

Stjerneskuddet sier også at hun tidligere har DM-et forbildet sitt om subtweets, altså Twitter-meldinger hvor Nicki snakker sidelengs om en ikke-navngitt person. Latto antar at disse tweetsene handler om henne.

Nå har hun fått nok. I et nytt svar fremhever Latto alderen til Nicki Minaj.

«Jeg har ignorert utallige subtweets siden mars og adresserte det i stedet i DM-en din. Du spør om hvorfor jeg ikke står opp i ditt forsvar… Det er det samme svaret jeg ga deg da du spurte om hvorfor jeg ikke gratulerte deg. Du er bokstavelig talt eldre enn min mor og prøver å være en mobber @NICKIMINAJ», skriver Latto.

 

I en tweet som nå er slettet sier Nicki Minaj at hun trodde Latto (23) var 35 💀

Hun avviser at en tweet Latto trekker frem handler om henne, og sier at hun twitret om en ikke navngitt TikToker.

Så kommenterer hun utseendet hennes.

«Aldersskampåføring når det ser ut som at det er DU som pusher 40. Aldersskampåføring men TRYGLET for et samarbeid. Forestill deg hva de genene vil gjøre på 10 år 😅 Å så du er i 20-årene. Oh okay da. Det matcher i det minste salgstallene for albumet ditt. Du solgte 20k sant? Sint fordi du floppet. Det er derfor du er sint 😜», skriver Nicki Minaj.

Også denne tweeten er nå slettet.

(Twitter/nickiminaj)
(Twitter/nickiminaj)

Nicki Minaj deler også flere DMs som skal være fra Latto.

I en tidlig dialog på Instagram er det god tone mellom nykommeren og veteranen. Latto sender en låt til Nicki, som hun høflig takker nei til å gjeste.

Men hun trekker det altså frem for å vise at Latto lenge har hatt lyst til å samarbeide med Nicki.

(Twitter/nickiminaj)

Latto mener at Nicki Minaj er falsk, og trekker frem et ekstra sårt kort fra bunken.

Etter å ha kalt henne «Super Freaky Grandma» skriver Latto at Nicki er både gift med og i slekt med «fuckings voldtektsmenn».

«Du får ikke mobbe meg BITCH! Idolet mitt ble til rivalen min nå hater du», skriver Latto.

(Twitter/latto)

Kenneth Petty, som er Nickis ektemann og barnefar, er dømt seksualforbryter.

Han ble dømt for å ha forsøkt å voldta en 16 år gammel jente i 1994. Ifølge TMZ sier Nicki at han var 15 år da dette skjedde, og at de var kjærester. 

Broren hennes Jelani Maraj sitter nå i fengsel, dømt for flere voldtekter av en 11 år gammel jente.

«Jelani, jeg elsker deg mer enn du noen gang kan forstå 😢», skrev Nicki på Instagram da broren ble funnet skyldig. Han ble dømt til å sone i 25 år til livstid.

Kenneth Petty, Nicki Minaj, «Papa Bear», Rihanna og A$AP Rocky (Instagram/nickiminaj)

Nicki Minaj liker ikke at Latto trekker inn voldtektssakene i krangelen.

I to tweets, som du gjettet det, nå er slettet, påpeker Onika at Latto ikke brydde seg om dette da hun «tryglet» etter features.

Hun brydde seg heller ikke om fortiden til voldsdømte Kodak Black, som ble anklaget for å voldta en tenåring i 2016. De teamet opp i mars, men er nå like gode venner som Latto og Nicki Minaj.

Nicki trekker også frem ironien ved at «Big Energy» er produsert av Dr. Luke, produsenten som Ke$ha navngir som sin overgriper.

«News flash skrapelodd. Jeg har aldri voldtatt noen. Jeg har inspirert millioner. Du er en av dem BOZO», fortsetter hun.

I sin neste tweet skriver superstjernen at Latto (og andre hatere) heller bør bry seg om overgrepsofre i det virkelige liv.

(Twitter/nickiminaj)
(Twitter/nickiminaj)

Latto avslutter (enn så lenge) med å lekke opptak fra en telefonsamtale mellom henne og Nicki Minaj.

«FYI jeg bare tok opptak fordi jeg VET hvem faen det er jeg kødder med», skriver Latto og gjentar emneknaggen #40yroldbully.

På telefon er tonen langt mindre hard enn på Twitter.

– Jeg elsker deg uansett og vil støtte deg fra siden, sier Latto til sitt av og på-forbilde Nicki Minaj.

– Jeg kan ikke gjøre det offentlig når noen subtweeter meg uten grunn, fortsetter hun.

– Prøver å misforstå det jeg sier med vilje… Jeg respekterer deg for mye til å gå frem og tilbake med deg. Jeg setter pris på at du tar denne praten med meg, sier Latto. Og så kjekler de videre.

Du kan høre klipp fra samtalen nedenfor.

Van Lathan har et poeng?

 

Se også: Adrian Sellevoll forteller 730.no om hoppulykken, ADHD-diagnosen og da han ble truet med pistol

Nyeste saker fra 730.no

Les mer