Hopp til hovedinnhold
BEN AFFLECK OG SLAINE (CLAIRE FOLGER/MIRAMAX)

Droppet Norge for Ben Affleck

Når Ben Affleck nå skyter The Town, hvor han er regissør, manusforfatter, produsent og hovedrolleinnehaver, har Boston-stjernen med seg Boston-artisten Slaine alias George Carroll Jr. foran kameraet.

Den irsk-amerikanske rapperen skulle egentlig stå på Rockefeller-scenen i Oslo torsdag kveld, sammen med House of Pain og de andre medlemmene i gruppen La Coka Nostra, men må droppe turen på grunn av filmen, som er basert på Chuck Hogans bok The Prince of Thieves.

Gossip Girl-babe Blake Lively (alias Serena van der Woodsen) og Mad Men-hunk Jon Hamm (alias Don Draper) er også med.

I 2007 spilte Slaine en gangster i Affleck-regisserte Gone Baby Gone, med Bens bror Casey Affleck, Morgan Freeman og Edi Gathegi (Twilight, New Moon), og Slaine forteller Jump The Turnstyle at han var nødt til å takke ja til det nye tilbudet.

– Jeg har jobbet så mye med musikk siden Gone Baby Gone, og sagt nei til mange filmroller som ikke interesserte meg. Men når det kommer til å jobbe med Ben igjen, og denne gangen som en Charlestown-bankraner, kunne jeg ikke avslå.

Charlestown er en tidligere belastet, irsk Boston-bydel, som rapperen sier står ham nær, og han takker Everlast alias Mr. Whitey Ford og resten av La Coka Nostra for at de representerer for ham i Europa.

Gruppen kommer til Oslo sammen med blant andre M.O.P. fra Brooklyn, som tidligere var signert til Jay-Z’ forrige label Roc-A-Fella og 50 Cents i dag ikke så aktive musikkselskap G-Unit.

Klassikere fra House of Pain og mer her.


Bens bror Casey filmer også en rapper: Den litt mer gjøglete Joaquin Phoenix

Nyeste saker fra 730.no

Les mer