Hopp til hovedinnhold

Dropper aldri naken-regel

JESSICA BIEL HER FRA HOME OF THE BRAVE FRA 2005 (MGM)

Hvor langt er du villig til å gå for å finne ditt livs kjærlighet, spør en av årets alternative romjulsfilm i USA.

Powder Blue, med Jessica Biel i hovedrollen som en stripper, vil få mange stillbilder publisert og vilkårlige scener vist båder her og der. Noe skuespilleren sannsynligvis visste på forhånd. Denne gangen byr hun på mer av seg selv enn normalt.

26-åringen har vanligvis et punkt i sine arbeidskontrakter som sier at alle nakenscener skal gjøres av en annen person, alias en body double, men i hennes kommende drama gjør Biel et unntak.

I et intervju med Movies.ie forteller skuespilleren at det passet seg å gjøre et unntak i denne filmen.
– (…) Man forandrer seg og blir eldre og et øyeblikk er det rikitg og et øyeblikk er det feil. Jeg tar det prosjekt for prosjekt. Det handler om hva som er fornuftig for rollefiguren og hva som er fornuftig for meg.

Se den artsy traileren for Jessica Biels stripperfilm:


Justin Timberlakes samboer forteller at hun dog ikke er naken i filmen som kommer etter Powder Blue. I Nailed har hun nakenscener, men her er det en annen kvinne som kler av seg istedenfor Biel. Personen valgte hun selv, forteller hun Movies.ie.

– Ja, jeg valgte min egen body double. Det var bizarre, det var veldig bizarre. Det er vanskelig å være kvinne og på en måte se på en kvinne som de bare er objekter. «Jeg har på en måte en mannlig erfaring nå.» Det var rart.

Oscar-vinner Forest Whitaker, Lisa Kudrow fra serien Friends, Kris Kristoffersen og Patrick Swayze er også med i Powder Blue.

Les mer om Jessica Biels nye film.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer