Hopp til hovedinnhold

Dronning Sonja er halvparten så høy som Michelle Obama.

Jeg misliker herved de som hater på Obama på Face.Jeg er starstruck bare fordi han er i Norge. Akkurat nå befinner han seg ca 200 m unna meg, på Slottet. Jeg har nerdet NRK i hele dag, og fått med meg det meste. HAH, nå spurte Kong Harald: «Can I please take a picture with you?» Love it!Hørt noe rykter om at Obama skal hilse fra balkongen på Grand i kveld. Hadde vært kult å få med deg det, MEN, jeg ofrer ikke julebordet. Vi skal på Horgans + Barbeint i kveld, gleder meg!I morgen reiser jeg til Selen i Sverige til leiligheten til pappa. Skal bare ligge i boblebadet hele helgen. Også skal jeg på spaaaaaa.Skal prøve å få blogget, men ikke 100 % på om det er trådløs nett. Men da blir det mobilblogging isåfall.Nå skal jeg ta ut grændisen av ovnen, spise hele, og så sove frem til kveldens julebord.Hils Obama hvis du ser han!

Jeg har SELVFØLGELIG på meg Obama t-skjorten i dag!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer