Hopp til hovedinnhold
- KLYP MEG, DIN KJÆRLIGHET ER SKREMMENDE DIGG OG FOR GOD TIL Å VÆRE SANN (SONY)

Drømmevideo fra Beyonce

Musikkvideoen er ikke død. Bare spør Beyonce, som noen uker etter sin egosentriske erkjennelse disker opp med en ambisiøs, fantasivideo til sin neste singel «Sweet Dreams».

Som så mange andre artister i hennes sjanger går hun fra R&B til uptempo, basstung electropop, her med produksjon fra stjerneskuddet Jim Jonsin, med visuell regi fra Adria Petty (Duffy, Kings of Leon, The Veronicas), som for første gang gir aliaset Sasha Fierce en fargevideo.

(«Halo» med Halle Berrys eks er Beyonces.)

Klippet til «Sweet Dreams» starter med at Texas-piken sover i sengen, for så å bli løftet i været (a la Sigourney Weaver i Ghostbusters) og ført inn i en danseglad drømmeverden hvor hun blant annet svinger seg med to andre jenter – med hissig koreografi – og blir til en robot.

Se premieren på videoen til «Sweet Dreams» nedenfor eller i bedre kvalitet her.


Nedenfor, i snutten fra innspillingen, forteller 27-åringen at målet er å ta Sasha til et nytt nivå. Hun beskriver sangen som en sexy danselåt, samtidig som den også handler om kjærlighet som føles skremmende bra.

– Er det en søt drøm eller et vakkert mareritt?

– Somebody pinch me, your love’s too good to be true.

Men indirekte understreker hun at alt er bra i hennes virkelige forhold med ektemannen Mr. Shawn Carter.

Tar Beyonce det nå til et nytt nivå? Kommenter nedenfor.


Singelen «Halo» er nummer 1 på den norske radiolisten for 8. gang. «If I Were a Boy» tok også denne førsteplassen, samt toppen av salgslisten alias VG-listen.  Albumet I Am… Sasha Fierce, hvor Stargate har produsert to låter, har solgt til gull i Norge, som vil si over 15 000 eks.

Se en annen ny video: – Kopiere Beyonce? Latterlig!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer