Hopp til hovedinnhold
SÅ MYE CLOUT AT HAN FLYTER (PÅL LAUKLI/DEF JAM/UNIVERSAL)

– Drømmen er å vinne Spellemannprisen

SÅ MYE CLOUT AT HAN FLYTER (PÅL LAUKLI/DEF JAM/UNIVERSAL)


Ikke bare kan han rappe. Larsiveli er rå til å lage refrenger, jamfør hans forrige perle «Baby». Det samme gjelder den kliss nye oppfølgeren «Dykker dypt». Fengende, uten å bli svett, med et freidig instrumentalparti som ikke oser norsk høst. Hør låten nedenfor vår prat med Horten-DILF-en.


Den nye singelen handler om å drikke bort sine sorger. 730 ringte deg opp på rehabiliteringssenteret Tyrili i mars og tok en solid prat. Hvordan har det gått med deg i etterkant og hvordan går det nå?

– Det har vært både oppturer og nedturer siden sist. Jeg har vært i behandling i 8 måneder nå, men jeg har hatt tre tilbakefall i sommer. Jeg er fortsatt i rusbehandling og har på ingen måte gitt opp selv om jeg har gått på trynet noen ganger. Akkurat nå har jeg det veldig bra og forbereder meg på at jeg snart er ferdig i Tyrili og det er da jobben virkelig starter.

Gratulerer med fremgang. Og gratulerer med slippet. Hva kan du si om låten?

– Den nye singelen min er veldig sår og ganske personlig. Den kom til meg i en drøm. Beaten passet perfekt til historien…

Ja, hvem er produsenten?
– Anders Nilsen, som jeg også spilte den inn med. Han er helt rå til å produsere og han fikk frem det beste i meg da vi jobbet sammen. Jeg håper vi kan jobbe mye sammen i fremtiden.

Blir det også ny musikk med broren din Makko Makeba?

– Makko og jeg jobber alltid. Folk burde også glede seg til soloprosjektene hans, for det jeg har hørt er helt vilt

Din forrige singel var radiofavoritten «Baby». Er det som rapper vanskelig å finne en slags balanse mellom å holde det ekte nok for rapfans og samtidig appellere til «folket»?

– Jeg prøver ikke å finne noe balanse på det. Jeg lager de låtene jeg har lyst til å lage og gir de ut akkurat som det passer meg. Skru av hvis du hater, det er ingen som har putta børsa på deg. Ord til Bonito Smekolini.

Hva er drømmen for 2019 som artist og menneske?

– Min drøm som artist er å kunne leve av musikken. Jeg har også en drøm om å vinne Spellemannsprisen. Som menneske er drømmen å finne en form for ro og fred i kropp og sinn. Jeg har lyst til å føle meg lykkelig igjen.

Hør Larsivelis nye singel «Dykker dypt» her:

Les mer