Drøbak-duo går fra #NSFW til norgesreklame

3. mar 2015 kl. 00:00
(WARNER)

(WARNER)

Hvis det er én ting vi ikke mangler i det norske musikklandskapet, så er det blide pop-rappere som hyller fest, livet, sex og kjærlighet. Artistene opptrer ofte i form av en duo, og kommer gjerne fra en halvstor by utenfor hovedstaden. Se også opp for høy allsang-faktor på refrengene, samt innslag av gjestevokalister. 
 
Drøbak-guttene Adrian Emile og Karl Fredrik i Innertier oppfyller alle kravene våre til den populære sjangeren, og har på rekordtid listet seg innpå spillelistene til festglade nordmenn over hele landet.

Fortsetter under

Førstesingelen «Dum» (feat. Morgan Sulele og Katastrofe) har allerede blitt spilt en halv million ganger på Spotify, mens oppfølgeren «Langt igjen å gå» feat. Lex Press fra Cir.Cuz ligger på norsk 50. plass hos strømmetjenesten.  Videoen til «Dum» hadde innslag av drøye, men humoristiske scener. Nå er kondomer byttet ut med avføringsmidler, men snutten fremstår aller mest som en real norgesreklame. 

Adrian Emile og Karl Fredrik, har dere allerede blitt litt mer seriøse? 

 Med tanke på hva denne videoen inneholder, så vet vi ikke om man kalle oss «seriøse» helt enda. Meeen, både musikken og videoen er på et annet nivå denne gangen, så akkurat der har vi lært og kanskje blitt litt mer seriøse. Man lærer av det seksuelle, si!

Fortsetter under

 


I videoen leker dere blant annet med avføringsmiddel, hva er deres erfaringer med produktet? 

– Ingen av oss har vel noe særlig erfaring med avføringsmiddel. Mener dog å huske en tetthet i 4-5 års alderen. Midler med motsatt effekt derimot kommer godt med på rundturer i Asia! Spicy food = TGTTD («To good to turn down»).

«Langt igjen å gå» er litt av en norgesreklame, hvordan vil dere selge inn Drøbak til det norske folk?

– Drøbak er jo et av Norges flotteste steder om sommeren, og det er stort sett det vi lever på. Badeparken, strender og god kebab. Hva som skjedde i Drøbaksundet under krigen er liksom ikke vårt beste partytriks på nachspiel.
 
Hvem vinner MGP, og hvorfor? 

– Staysman & Lazz er jo superdigge venner av oss, så heier på dem! Uten tvil noen av de mest positive, dyktige og hardtarbeidende karene i vår kjære bransje.

Fortsetter under

 


Hvordan var feedbacken fra venner og familie etter slippet av debutvideoen? 


– Feedbacken var bra, og familiene synes selvfølgelig det er spennende å se guttevalpene på video. At vi var så heldige å få en 730-artikkel gjorde vel bare at halve familien tror vi er kjendiser og ikke kan gå på gata. Vi kan med god kontroll gå på gata uten problemer nå, så får håpe familien får rett etter denne artikkelen.
Se også: – Norge trenger mer NSFW! (VIDEO)