Hopp til hovedinnhold

Dritsure Blade Runner-notater lekket

(WARNER)

Blade Runner er kanskje ikke perfekt, noe stjerneregissør Ridley Scott (Alien, Thelma & Louise, Gladiator, American Gangster, Prometheus) er enig i. Han har redigert science fiction-klassikeren, som først floppet, en rekke ganger etter 1982-premieren, men mener selv at filmen (med Harrison Ford i 30-årene) er en hans beste.

Noen som ikke likte Blade Runner i starten var Tandem Productions, som finaniserte prosjektet. Dette har vært kjent lenge, men via Imgur har det nå dukket opp et internt notat som selskapets sjefer skrev etter å ha blitt vist filmen.

De var ikke fornøyde, spesielt ikke med voice-over’en, som Harrison angivelig gjorde ekstra ræva fordi han ikke ville at Blade Runner skulle ha en fortellerstemme. (I en senere versjon ble den fjernet. Så sutrekoppene har vel rett.) Se notatet her:

(Lol @ «they have put back more tits into the Zhora dressing room scene». Fun fact: Den eksotiske «roboten» Zhora spilles av Joanna Cassidy, som mange år senere ble Emmy-nominert for superserien Six Feet Under.)

Uansett, alle bør ha sett Blade Runner.


Er Prometheus også teit? Denne «ærlige traileren» mener så (haha)

Les mer